Τραμπ προς Β. Κορέα: «Καλά θα έκανε να μαζευτεί αλλιώς θα αντιμετωπίσει προβλήματα που πολύ λίγες χώρες είχαν σε αυτόν τον κόσμο»

Νέα σκληρή προειδοποίηση απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά της Πιονγιάνγκ. 

O Αμερικανός πρόεδρος από το golf club του στο Μπενμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ , όπου κάνει διακοπές, έκανε νέες σκληρές δηλώσεις προς τη Βόρεια Κορέα.

«Αν η Βόρεια Κορέα κάνει οτιδήποτε, ακόμη κι αν σκεφτεί να επιτεθεί εναντίον οποιουδήποτε αγαπάμε, στους συμμάχους μας ή σε εμάς, πρέπει να είναι πολύ, πολύ νευρική. Θα σας πω τι θα γίνει. (…) Θα τους συμβούν πράγματα που ποτέ δεν θεωρούσαν πιθανά», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο λαός της χώρας μας είναι ασφαλής. Οι σύμμαχοί μας είναι ασφαλείς. Και θα σας πω το εξής: η Βόρεια Κορέα καλά θα έκανε να μαζευτεί αλλιώς θα αντιμετωπίσει προβλήματα που πολύ λίγες χώρες αντιμετώπισαν σε αυτόν τον κόσμο», τόνισε ο Τραμπ μετά τη σύσκεψη με στελέχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας.

Και συνέχισε την σκληρή γλώσσα λέγοντας: «Υποστηριζόμαστε 100% από το στρατό μας και από πολλούς ηγέτες άλλων χωρών» και κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να συνεργαστεί αλλιώς θα βρεθεί σε τόσο δυσχερή θέση όσο λίγα έθνη έχουν βρεθεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ