Ανάδρομος Ερμής ανάμεσα σε δύο εκλείψεις!!!

Ο Αύγουστος επιφυλάσσει ακόμη πολλά γεγονότα που δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε εύκολα.

Θα γίνουμε απλοί παρατηρητές και ανίκανοι να διαχειριστούμε την δυσνόητη αυτή περίοδο, μας λέει η Αλεξάνδρα Καρτά, σε όποιο ζώδιο και να ανήκουμε.

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13/8, έως τις 4/9, βάζοντας σε κίνδυνο την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίστε τα εργασιακά σας θέματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους που σχετίζονται με αυτά. Από τις 13/8 έως τις 4/9, θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις που θα αφορούν κυρίως συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, όπως επίσης θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είχατε κατά νου να ολοκληρώσετε ένα μαθησιακό σας πρόγραμμα αυτή την περίοδο, θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα εμπόδια. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, θα σας κάνει ανήσυχους επίσης με μία συναισθηματική σας σχέση. Η επικοινωνία με δικά σας πρόσωπα θα βρεθεί σε κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Από τις 13/8 έως τις 4/9, θα ξανα επεξεργαστείτε εργασιακά σας θέματα και θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλο φόρτο εργασίας που την προηγούμενη περίοδο δεν είχατε διαχειριστεί σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει να μετακινηθείτε αυτή την περίοδο, καλό είναι να έχετε κατά νου ότι τα πράγματα δεν θα είναι διαχειρίσιμα στον βαθμό που θέλετε. Φτιάξτε λοιπόν πλάνα και σχεδιάστε με πολύ φροντίδα ότι μπορεί να σας χαλάσει την καλή ροή των σχεδίων σας. Κάποια μηνύματα που θα περιμένετε, δεν θα έρθουν στην ώρα τους.

ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες στην οικονομική σας πορεία, αναμφίβολα θα σας απασχολήσουν την περίοδο από 13/8 έως 4/9. Μπορεί να μην έχετε διευκρινίσει κάποια οικονομική σας ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο και τώρα να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ανειλικρίνεια από τους άλλους.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Η Ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 13/8 έως τις 4/9 σας αφορά άμεσα. Ιδίως οι γεννημένοι από τις 23/8 έως 3/9 θα έχετε ένα πισωγύρισμα στις σχέσεις και τις αποφάσεις σας. Αν πρέπει να κλείσετε νέες συμφωνίες, παρατείνετε τον χρόνο και προσπαθήστε η ημερομηνία να μην αφορά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη κυρίαρχου σας.

ΖΥΓΌΣ

Θα αναβιώσετε ξανά παλιές καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Παρεξηγήσεις και κακή εκτίμηση κάποιων καταστάσεων, είναι πολύ πιθανόν να τραυματίσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επανεξετάσετε το φιλικό σας περιβάλλον και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα πάρετε κάποια μαθήματα. Αν έχετε οραματιστεί κάποια κίνηση που αφορά την επαγγελματική σας καταξίωση, φροντίστε να μην είστε βιαστικοί και απρόσεκτοι με τους ανθρώπους κλειδιά των επιτεύξεων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να περιμένετε κάποιες μετατροπές πάνω στα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών. Θα έχετε κάποιες αλλαγές από εκεί που δεν περιμένατε και οι πολύ δικοί σας άνθρωποι θα στέκουν ουδέτεροι σε τυχόν βοήθεια που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Δίνετε πολύ σημασία αυτήν την περίοδο στην οικονομική σας κάλυψη. Συμβόλαια, ανατροπές σε δικαστικά θέματα, θα έχουν μία σουρεάλ πορεία που δεν θα σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Οι προσωπικοί σας πόθοι κρύβουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες, που ζωντανεύουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα, για να δώσετε νέα μορφή σε μια παλιά ιδέα. Θα αναψηλαφήσετε και πάλι κάτι που σας έχει προβληματίσει εδώ και πολύ καιρό. Αν βρεθείτε πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει ερωτικά, φροντίστε να μην δώσετε γη και ύδωρ πριν σιγουρευτείτε για τον άμεμπτο χαρακτήρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη περίοδος να πάρετε αποφάσεις, ώμος είναι χρήσιμη μία [ανακωχή] για να πάρετε τις δυνάμεις που έχετε εξαντλήσει λόγο καταστάσεων. Προσέξτε τις λάθος πληροφορίες για ένα συναισθηματικό σας θέμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ