Ημερήσιες προβλέψεις – Ανάδρομος Ερμής και παρεξηγήσεις

Ο Ερμής στην Παρθένο γυρνά από σήμερα φαινομενικά Ανάδρομος και θα φέρειασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, παρερμηνεύσεις αλλά και ερωτικές-και όχι μόνο- επιστροφές!

Προσοχή τι λέμε, πως το λέμε και σε ποιον από εδώ και πέρα, προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης, ιδίως αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο!

Κριός

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου την σημερινή ημέρα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η καλή σου διάθεση θα κάνει τον περίγυρό σου χαρούμενο. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. 

Ταύρος

Αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ξεκαθάρισε ότι μπορεί να σταματάει την πορεία σου.

Δίδυμος

Οι υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να εξαντληθείς. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Αισθάνεσαι ότι οι μπαταρίες σου έχουν πέσει. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Καρκίνος

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να σε έφερναν πίσω. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και έχεις στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα που θα σε στηρίξουν σε όποια προσπάθεια κάνεις

Λέων

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Παρθένος

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να μην μελαγχολείς βλέποντας τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Ζυγός

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές έγνοιες.

Τοξότης

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του πρόσεχε να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και φρόντισε να περάσεις έτσι που να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αιγόκερως

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει ασυνεννοησία. Πρέπει να βάζεις ψηλά αυτούς που το αξίζουν και να τιμωρείς αυτούς που πρέπει αποδεδειγμένα ανάλογα με τις πράξεις τους. Εσύ τους έχεις βάλει όλους μέσα στο ίδιο σακούλι και τιμωρείς με διαφορετικό τρόπο όλους χωρίς διακρίσεις. Μήπως πρέπει να κάνεις μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό σου και να ταξινομήσεις ποια είναι αυτά τα άτομα που θέλεις να είναι δίπλα σου.

Υδροχόος

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Ιχθύς

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κοίτα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ