Very good news: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Νέων κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του κόσμου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του Βελιγραδίου.

Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια κερδίζοντας στα πέναλτι την Κροατία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που έγινε στο Βελιγράδι και νίκησε την Κροατία στα πέναλτι με 5-3.

Η κανονική διάρκεια έληξε 7-7, με την ελληνική ομάδα να προηγείται 7-6 και να ισοφαρίζεται, μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Στη ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία, οι παίκτες του Τεό Λοράντου παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι και δεν αστόχησαν ούτε σε ένα πέναλτι!



Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-2.

Δείτε την απονομή της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο

 

 

Tα συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο στους «χρυσούς» νέους του Πόλο

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο Νέων ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία απέστειλαν τα συγχαρητήρια τους για την μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η παγκόσμια επιτυχία σας αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές σας αλλά και το κορυφαίο αθλητικό σας φρόνημα. Το μέλλον είναι δικό σας. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επικράτηση της εθνικής ομάδας νέων ανδρών επί της Κροατίας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στη Σερβία.

Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ομάδα Νέων του πόλο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter.

«Τα νέα παιδιά του πόλο απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ανατροπές και να κερδίζουν χρυσά μετάλλια. Συγχαρητήρια σε όλους!», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ομάδα Νέων ανδρών στο πόλο μέσω διαδικτύου.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Μας κάνατε περήφανους!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγχαρητήρια στην εθνική πόλο νέων ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου έδωσε μέσω ανάρτησή της στο διαδίκτυο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. «Ένας συγκλονιστικός αγώνας μια συναρπαστική νίκη ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική Ομάδα Νέων για το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» έγραψε στο twitter η κ. Γεννηματά.

«Πριν από δύο μόλις εβδομάδες η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τώρα έρχονται οι 20χρονοι αθλητές μας να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου, δείχνοντας ότι το ελληνικό πόλο εκτός από παρόν, έχει και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο νέων ανδρών για τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο αθλητισμός στη χώρα μας, παρά την κρίση, είναι από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν αντέξει και εξακολουθεί να προσελκύει νέα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και με τη σειρά τους μας κάνουν περήφανους» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Συγχαρητήρια, μας γεμίσατε υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Σηκώσατε την Ελλάδα στο πρώτο σκαλί του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο και στείλατε το μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας, ότι με πολύ δουλειά, σχέδιο και θέληση μπορεί να φθάσεις στην κορυφή» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, για την εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

«Σε μια στιγμή που η πατρίδα μας, χρειάζεται όσο ποτέ την νεολαία της, η αποψινή συγκλονιστική νίκη σας είναι καλό σημάδι για το μέλλον της πατρίδας μας. Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά που μας χαρίσατε» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης συνεχάρη με δήλωσή του τους Έλληνες διεθνείς της εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

«H ελληνική υδατοσφαίριση έφτασε για μία ακόμη φορά σε μία τεράστια διάκριση επιβεβαιώνοντας πως δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων διαχρονικά στην χώρα. Η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου μας χάρισε μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μοιράζει απλόχερα. Πανηγυρίζουμε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση χάρη σε αυτά τα παιδιά που μαζί με τους προπονητές τους και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πασχίζουν καθημερινά σε συνθήκες δύσκολες. Είμαστε δίπλα τους. Τους ευχαριστούμε για την υπέρβαση που έκαναν για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά», δήλωσε ο κ Βασιλειάδης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ