Νεκρός ένας 25χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του.

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε για την Ηλεία, καθώς ένας ακόμα νέος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Πρόκειται για 25χρονο από τη Γαστούνη, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας την Ηλεία στη θλίψη.

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Γαστούνη, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο νέων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης (ο 25χρονος) και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ