Το Pont στην Κρήτη : Ζευγάρι πλούσιων Ρώσων επενδύει σε εστιατόριο στην Ελούντα με σεφ τη Ντίνα Νικολάου

Αγάπησαν την Ελλάδα και λάτρεψαν την Ελληνίδα σεφ

Pont σημαίνει γέφυρα στα γαλλικά και ευζωΐα στα ρωσικά .Η σημειολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε όλα και στην περίπτωση του νέου εστιατορίου στην Κρήτη με σεφ την καταξιωμένη διεθνώς Ελληνίδα Ντίνα Νικολάου.

Γέφυρα πολιτισμών κατ'αρχάς αφού  οι Ρώσοι επενδυτές  ερωτεύτηκαν την Ελλάδα , την Κρήτη, την Ελούντα και αγόρασαν μερικές βίλες για την οικογένεια τους

Στη συνέχεια  θέλησαν να προχωρήσουν και με επιχείρηση και αγόρασαν ενα εξαιρετικό οικόπεδο ακριβώς στην γέφυρα της μικρής Πλάκας απέναντι απο τη γραφική Σπιναλόγκα.

Το  αγαπημένο ζευγάρι ευκατάστατων Ρώσων πήγε στο Παρίσι και τυχαία ... έφαγε στο εστιατόριο Evi Evan της Ντίνας Νικολάου.

Τότε η Μarina  Smirnova & o σύζυγός της Adrei ξετρελάθηκαν με την κουζίνα της Ντίνας, της ζήτησαν να αναλάβει το project τους στην Πλάκα Λασηθίου και να μεταφέρει τα καζάνια και την τέχνη της απέναντι από την "ιστορική´" Σπιναλόγκα.

Έτσι κι έγινε: Στήθηκε λοιπόν η "γέφυρα " Κρήτη -Παρίσι - Μόσχα και να ‘μαστε μερικοί δημοσιογράφοι εδώ πρώτοι πρώτοι να μεταφέρουμε πώς δημιουργήθηκε το "Pont " και να γευτούμε την Κρητική κουζίνα διά χειρός Ντίνας.

 
Μαζί μας όλη η οικογένεια της εξαιρετικής σεφ δηλαδή ο σύζυγος της Κωνσταντίνος και οι δύο  γιοί της Γιώργος και Στέλιος ακούραστοι συμπαραστάτες του έργου της. Γιατί αλίμονο και πίσω από μία σπουδαία γυναίκα υπάρχει ένας σπουδαίος άνδρας, εδώ 3! Κάπως έτσι πετυχαίνουν τα πιάτα της… Έχουν αγάπη! 
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εκπληκτικό εστιατόριο μπορείνα να επισκεφθείτε την σελίδα τους στο facebook Pont Restaurant Elounda Plaka

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ