Για πρώτη φορά: Ο Chris Brown αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το βράδυ που χτύπησε άγρια τη Rihanna

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό ο Chris Brown αποκάλυψε ότι η Rihanna τον μίσησε.

Ο Chris Brown άνοιξε τη καρδιά του και μιλάει για τη νύχτα που επιτέθηκε  στην πρώην φίλη του Rihanna το 2009.

Ο 28χρονος ράπερ μίλησε για το περιστατικό σε ένα νέο κλιπ για το ντοκιμαντέρ του «Chris Brown: Welcome to My Life», όπου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό ο Chris Brown αποκάλυψε ότι η Rihanna τον μίσησε, όπως η Daily Mail

H Rihanna μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Chris Brown 

«Μετά από αυτό δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna. Αλλά θα είμαι ειλικρινής. Μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε τι στο δι@@@ κάνουμε».

«Αν ανέβω στη σκηνή και έχω μια γρατζουνιά στο πρόσωπο θα πρέπει να το εξηγήσω. Να πω για παράδειγμα έπεσα. Ή αν έχεις ένα σημάδι ή μελανιά θα πρέπει να βάλεις make up. Ένιωσα γαμ@@@ τέρας», σημειώνει ο Chris Brown για την άγρια επίθεση στη Rihanna το 2009.

Τη μοιραία νύχτα στο πάρτι που είχε πάει το πρώην ζευγάρι, εμφανίστηκε και μια άλλη γυναίκα. Ο Chris Brown είπε στην τραγουδίστρια ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να πηγαίνει όπου ήταν.

«Αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Της είχα ζητήσει να μην εμφανίζεται όπου πηγαίνω και όταν ήρθε στο τραπέζι να χαιρετίσει ήξερα ότι θα υπήρχε θέμα. Κοιτάζω τη Ριάνα και κλαίει».

«Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. «Σε μισώ!». Άρχισε να με χτυπά». Την παρακαλούσε να πιστέψει ότι της έλεγε αλήθεια. Αλλά, όπως αποκαλύπτει συνέχισε να τη χτυπά. «Όπως θυμάμαι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα. Με κλειστή γροθιά. Σαν να τη γρονθοκόπησα. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Είπα γ@@@ γιατί τη χτύπησα έτσι; Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο.

«Είπα τι στο δια@@@ κάνουμε; Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο». Πάρκαρε στο Hancock Par. «Προσπαθώ μόνο να επιλύσω την κατάσταση. Δεν προσπαθώ να μαλώσω. Παίρνει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και κάνει ψέματα ότι τα πετάξει έξω από το παράθυρο. Βγαίνω από το παράθυρο και ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε «βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ