Δεν γνώριζαν κολύμπι οι δυο γονείς που πνίγηκαν! Τι λέει ο 22χρονος που βοήθησε στην διάσωση των παιδιών

Ο Βενιζέλος, με θάρρος και τόλμη, βούτηξε στη θάλασσα και πρόλαβε να σώσει το ένα παιδί και να το παραδώσει στον φίλο του... πριν ξεψυχήσει!

Συγκλονίζουν οι τελευταίες κουβέντες των άτυχων νέων που βούτηξαν στη θάλασσα στην περιοχή του Γεροποτάμου για να σώσουν τα δύο τους παιδιά...

"Μανώλη, έλα δεν μπορώ", είπε λίγο πριν ξεψυχήσει ο Βενιζέλος Στρατάκης, που πάντως, πρόλαβε να διασώσει το κοριτσάκι και να το παραδώσει στον 22χρονο φίλο του, Μανώλη Κατσαμά, γιο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στην περιοχή, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για τη διάσωση των δύο παιδιών.

Ο 22χρονος συγκλονίζει με την περιγραφή του στο Cretalive: "Μου έδωσε το παιδί και μου είπε... Μανώλη, έλα, δεν μπορώ"!

Από καθαρή τύχη, ο 22χρονος Μανώλης βρισκόταν στην παραλία... Κανείς δεν ξέρει πώς θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα εάν δεν ήταν εκεί...!

Η παραλία στον Γεροπόταμο ήταν η αγαπημένη του ζευγαριού ενώ είχε πάει τουλάχιστον άλλες τρεις φορές.
 
Ο Βενιζέλος, όπως λέει στο Cretalive ο 22χρονος Μανώλης, δεν είχε μπει στη θάλασσα, από την ώρα που έφτασαν στην παραλία, ούτε μία φορά.

Άλλωστε, δεν τον βοηθούσαν τα πόδια του, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα ως αποτέλεσμα των χειρουργείων στα οποία είχε υποβληθεί τελευταία...

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ούτε και η Κατερίνα Καναβάκη ήξερε κολύμπι....


 

Όπως εξηγεί ο Μανώλης Κατσαμάς, στο σημείο, στα αριστερά της παραλίας, εκεί που η θάλασσα "γωνιάζει" με τα βράχια, ο Βενιζέλος και η Κατερίνα είχαν κατασκηνώσει.

Όταν έφτασαν, είχαν φάει... Τα παιδιά μπήκαν στη θάλασσα και άρχισαν να φωνάζουν...

Όπως λέει ο πατέρας του Μανώλη Κατσαμά, ο κ. Αντώνης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας. ο ίδιος έκανε ένα τραγικό λάθος... "Εάν αμέσως είχα καλέσει σε βοήθεια, εάν είχα φωνάξει, ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα"!

Δυστυχώς, όπως φάνηκε, ο άτυχος Βενιζέλος πρόλαβε να σώσει το ένα από τα δύο παιδιά αλλά ο ίδιος δεν είχε άλλες δυνάμεις ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ