Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Βαρκελώνη: οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων και αγνοουμένων

Πολλών εθνικοτήτων και όχι μόνο Ισπανοί τα θύματα

Από την Ισπανία και τουλάχιστον άλλες 23 χώρες, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Κίνα, Κούβα, Ολλανδία, Ισημερινό, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Κουβέιτ, ΠΓΔΜ, Πακιστάν, Περού, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Ταϊβάν, Τουρκία, Βρετανία, ΗΠΑ και Βενεζουέλα, οι τραυματίες από τις φονικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και στην Καμπρίλς σύμφωνα με την El Periodico

«Είμαστε στην επομένη των επιθέσεων. Άρα είναι πολύ πρώιμο να προσδιορίσουμε αν πρόκειται να επηρεαστεί ο τουριστικός τομέας του τουρισμού στην Ισπανία. Αυτή την ώρα υποστηρίζουμε τις τοπικές αρχές στο έργο τους. Όλα τα υπουργεία είναι σε επαφή», δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του υπουργείου Ενέργειας, Τουρισμού και Ψηφιακής Πολιτικής.

Βέλγοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι η Elke Vanbockrijck είναι μεταξύ των νεκρών της επίθεσης με βαν στη Βαρκελώνη.

 Ο δήμαρχος της πόλης επιβεβαίωσε πως μια γυναίκα από την πόλη του πέθανε και έστειλε τα συλλυπητήριά του.

Η 44χρονη γυναίκα βρισκόταν στη Βαρκελώνη με τον σύζυγο και τους γιους της.

 Ο υπουργός Εξωτερικών Didier Reynders επιβεβαίωσε ότι δύο Βέλγοι τραυματίστηκαν στην επίθεση, με έναν από αυτούς να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το υπουργείο Εξωτερικών στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι βοηθά ένα μικρό αριθμό Βρετανών πολιτών που βρίσκονταν στην επίθεση της Βαρκελώνης χωρίς να αναφέρεται όμως αν έχουν τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ