Ο Άρης Δαβαράκης αποκαλύπτει: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν σε κηδεία την στιγμή που η Ζωή βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι τους

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της.

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός, Άρης Δαβαράκης αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος γράφει ο γνωστός ποινικολόγος, χθες το μεσημέρι, λίγο πριν διαπιστωθεί ο θάνατος της αξέχαστης σταρ.

 «Την Παρασκευή, 12.15' περίπου συνάντησα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην κηδεία του Παναγή Ψωμόπουλου. Ανταλλάξαμε ενα "γειά" και ενα χαμόγελο και προχωρήσαμε. Μου εχει κολλήσει στο μυαλό αυτή η στιγμή. Η γυναίκα της ζωής του είχε πεθάνει στο κρεββάτι οπου κοιμότανε και εκείνος μαζι της πριν λίγες ώρες - αλλά όταν ετοιμάστηκε να φύγει απο το Πόρτο Ράφτη για το γραφείο του και την κηδεία του Παναγή, δεν ήξερε πως η γυναίκα που άφησε κοιμισμένη δίπλα του ηταν νεκρή. Το έμαθε προφανώς όταν άνοιξε το κινητό του μετά την νεκρώσιμη Ακολουθία στον Άγιο Γεώργιο της Ριζαρείου. Ηταν πολλά χρόνια μαζι, 4 δεκαετίες υπολογίζω πρόχειρα. Εκείνη τωρα αποταυτίζεται απο το ωραιότερο κορμί της ελληνικής σόου-μπίζνες και γίνεται η αιθέρια εκδοχή της Καλλονής της. Οτι κι' αν λεει, όποιος και αν το λεει, η Ζωή ηταν αστέρι. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ταινίες - που εχουν καταγράψει δια παντός την μοναδικότητά της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ