Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά: Στηρίζομαι απολύτως στα δικά μου χρήματα, δεν κάνω επίδειξη της ζωής μου & δεν καταπιέζομαι

H Αθηνά Οικονομάκου απαντά για πρώτη φορά για το μονόπετρο και τη φημολογούμενη πρόταση γάμου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

 «Είναι λογικό στην Ελλάδα της κρίσης να υπάρχουν άνθρωποι που φθονούν, που ζηλεύουν και σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που με αντιπαθούν. Εγώ δουλεύω πάρα πολύ σκληρά από τα 18 μου χρόνια και δεν έχω πάρει ένα ευρώ ούτε από τους γονείς μου. Στηρίζομαι απόλυτα στις δικές μου δυνάμεις και στα δικά μου χρήματα. Δεν έχω στόχο να προκαλώ ούτε να επιδεικνύω τη ζωή μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταπιέζομαι. Αν θέλει κάποιος, μπορεί να σκεφτεί και την επαγγελματική μου πορεία –δεν έχω μείνει ούτε μια σεζόν έξω από τα πράγματα–, αλλά και τους προηγούμενους συντρόφους μου. Κάνω μόνο ό,τι μου επιτρέπει το δικό μου πορτοφόλι. Χαίρομαι πάντως που κάποιοι θαυμάζουν τόσο πολύ το σύντροφό μου και πιστεύουν ότι με αγαπάει τόσο που στηρίζει οικονομικά κάθε μου επιθυμία. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει» δηλώνει με ειλικρίνεια η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό People.

Αρχές καλοκαιριού τα δημοσιεύματα ήθελαν για ακόμα μια φορά την Αθηνά Οικονομάκου να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από πρόταση γάμου που δέχτηκε στο ταξίδι τους στις Μαλδίβες

Η ηθοποιός απαντά στο People τόσο για την πρόταση γάμου όσο και για το περιβόητο μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της.

«Δεν θα απαντούσα ποτέ σε τέτοιου είδους ερώτηση, εκτός αν ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε ένα μήνα. Εξάλλου εδώ και τρία χρόνια τα Μέσα μάς παντρεύουν. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι σήμερα» , τονίζει η όμορφη ηθοποιός και συνεχίζει:  «Τα κοσμήματα είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη και η δουλειά μου. Καθημερινά φοράω πάρα πολλά δαχτυλίδια, άλλα με μία πέτρα, άλλα με πολλές και άλλα με καμία, οπότε μην ψάχνεις και δέξου ότι δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ