Ο Κώστας Λεφάκης μας λέει τι δείχνουν  τα άστρα για σήμερα

 H ημέρα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και μάλιστα στα ξαφνικά! 

Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα και μοιράζει απρόσμενα χαμόγελα σε όλους και ιδίως στους Πύρινους και τους Αέρινους του 3ου δεκαημέρου διαβάζουμε στο oroskopos.gr

 

Κριός

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Ταύρος

Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από πριν. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Δίδυμος

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα πρέπει να έχεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Λέων

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου απαιτείται τεράστια προσοχή σε ότι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείτε να ξεσπάσεις. Εγώ θα σε συμβούλευα να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα έχεις και την υποστήριξη δικών σου ατόμων.

Παρθένος

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Πρόσεχε, μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία σου λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Από σήμερα βάλε νέες βάσεις και μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Ζυγός

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις αντοχές σου.

Σκορπιός

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα προκύψουν πάρα πολλές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μέρα είναι και θα περάσει. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Τοξότης

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη και αλλά καλύτερα θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην καταπιάνεσαι με όλα τα θέματα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και ότι κάνεις θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς.

Υδροχόος

Όταν έχεις κάτι δικό σου πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς το ποθείς περισσότερο. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα κάνε ένα ξεκαθάρισμα στην ζωή σου να δεις τι έχεις και να αρχίσεις να τα εκτιμάς και να δεις επίσης τι πρέπει να διώξεις από την ζωή σου που όμως δεν θα το ποθείς όταν το χάσεις. Θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.

Ιχθύς

Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο ώστε θα νιώσεις καλύτερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ