Η πιο πικάντικη καλοκαιρινή ιστορία - η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει: την έκανα με το γιο του εραστή μου – πώς γνώρισα το Νικολά Σαρκοζί

Η Μαρίζα Τεντέτσι μίλησε στο γαλλικό περιοδικό «Vanity Fair».

Δέκα χρόνια μετά τον γάμο της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί, η μητέρα της νύφης προχωράει σε απίστευτες αποκαλύψεις για την πρώτη γνωριμία της με τον γαμπρό της ένα πρωί Σαββάτου.

«Πήγε στο μπάνιο για να φτιάξει τα μαλλιά της. Είχαμε κανονίσει να περάσουμε λίγες ώρες μαζί. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με τους σωματοφύλακές του ...Έμεινα άφωνη από την έκπληξη», διηγείται η μητέρα της Μπρούνι.

«Τότε η Κάρλα βγήκε από το μπάνιο και μου λέει: Α, ξέχασα να σου το πω!».

Ο Γάλλος Πρόεδρος γοήτευσε αμέσως με την χαρισματική συμπεριφορά του την πεθερά του η οποία δεν παρέλειψε να του αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο που έγραψε.

Η Μαρίζα Τεντέτσι είχε απογοητευτεί πάρα πολύ όταν ο Σαρκοζί έχασε τις εκλογές του 2012 από τον Φρανσουά Ολάντ.

«Όταν η Κάρλα έφυγε από το προεδρικό μέγαρο ο Φρανσουά Ολάντ δεν την χαιρέτισε καν. Έκλαψα. Βρήκα ότι ήταν τόσο άνανδρο εκ μέρους ενός προέδρου δημοκρατίας!» είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό «Elle» τον Μάιο του 2016.

Το βιβλίο της Τεντέτσι ονομάζεται «Αγαπητές μου κόρες, θα σας διηγηθώ ...» και απευθύνεται στις δύο κόρες της, Κάρλα Μπρούνι και Βαλέρια, με πολλές εξομολογήσεις.

 

Εκεί αποκαλύπτεται και το μεγάλο μυστικό για τον πατέρα της Κάρλα Μπρούνι, καθώς η κυρία Τεντέτσι εξομολογείται ότι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλας ήταν ο γιος του εραστή της και το ειδύλλιο εξελίχθηκε όταν εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Μπρούνι 35

 

Πράγματι, ο Αλμπέρτο Μπρούνι-Ταντέσι, ο οποίος είχε δύο παιδιά με την Μαρίσα, την Βαλερί και τον Βιρτζίνιο, δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι. 

Η ίδια έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 28 ετών.

Η Κάρλα Μπρούνι, όπως μας ενημερώνει το iefimerida.gr, συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και από τότε τον βλέπει τακτικά.

Το μόνο πράγμα που λυπάται η μητέρα της είναι ότι δεν της το είπε νωρίτερα. «Αλλά αυτά τα πράγματα δεν λέγονται στις οικογένειες», γράφει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ