O ΕΝΦΙΑ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 70.335,24 ευρώ! Ανοικτή επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό από τον Αλέξανδρο

Το ποσό των 70.335,24 ευρώ καλείται να πληρώσει σε ΕΝΦΙΑ το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ποσό των 70.335,24 ευρώ καλείται να πληρώσει σε ΕΝΦΙΑ το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρά τα αιτήματα του οργανισμού προς την κυβέρνηση και τις σχετικές διαβεβαιώσεις για λύσεις, όπως αναφέρει σε ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό ένα ενήλικο παιδί του Οργανισμού, ο Αλέξανδρος Νάκογια την άδικη φορολογία που επιβάλλεται στην οικογένειά του.

Πρόκειται όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού για «ένα δυσβάσταχτο και παράλογο ποσό που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του οργανισμού, όπως επιβαρύνει και χιλιάδες συμπολίτες μας. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, διαχρονικά, είναι ότι κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται ουσιαστικά από τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όλα αυτά την ίδια στιγμή που κάνει καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους και να συνεχίσει το έργο του.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, σε αντίστοιχη κινητοποίηση του οργανισμού για την άδικη φορολογία, δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην οικογένεια του «Χαμόγελου», ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος, αποφάσισαν να στείλουν ανοικτές επιστολές προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα διεκδικώντας το δίκιο του «Χαμόγελου» με την ελπίδα ότι κάποιος θα τους απαντήσει. Κανένας όμως δεν απάντησε.

Φέτος, ο Αλέξανδρος ως ενεργός πολίτης, εργαζόμενος και μέλος της οικογένειας του «Χαμόγελου» αποφάσισε να ξαναστείλει μια επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό με την ελπίδα να του δώσουν την πρέπουσα σημασία.

Ο Αλέξανδρος λειτούργησε αυθόρμητα, με δική του πρωτοβουλία, χωρίς καμία χειραγώγηση και εκφράζει την άποψή του με πάθος. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ως όφειλε, έστειλε την επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ