Προσοχή! Αυτά τα λουκάνικα θα σας μεθύσουν – έχουν γεύση βότκα Redbull

Τα δημιούργησε ένα μικρό κρεοπωλείο στη Βόρεια Ιρλανδία

Ο λόγος για το Maguire Meats, ένα μαγαζί που λειτουργεί 27 χρόνια και έφτιαξε λουκάνικα αναμεμιγμένα με βότκα και Redbull.

Ο Keelan Maguire, ο εφευρέτης-κρεοπώλης που είναι υπεύθυνος για τη γέννηση αυτού του θεικού δημιουργήματος, είπε στο Belfast Live: «Σκεφτόμασταν την ποικιλία λουκάνικων για το καλοκαίρι και ήταν η πιο τρελή ιδέα που μπορούσαμε να σκεφτούμε. Το δοκιμάσαμε, βγήκε πολύ καλό και αποδείχθηκε δημοφιλές. Επίσης, προσθέσαμε ένα αντίστοιχο, καυτερό μοσχαρίσιο που κι αυτό πάει καλά. Είναι κάτι διαφορετικό για το μπάρμπεκιου του καλοκαιριού. Έχουμε κι άλλες ιδέες που πρέπει να περιμένετε».

 

Ωστόσο, δεν είχαν μόνο σε αυτό το κατάστημα την ιδέα των αλκοολούχων λουκάνικων καθώς και το McCartney’s Of Moira, ένα κρεοπωλείο 140 χρόνων στην πόλη του Craugavon, πουλάει λουκάνικα μπερδεμένα με τζιν, τόνικ και μηλίτη αχλαδιού, αλλά και λουκάνικα μπύρας που συνιστά να «μην τρως ενώ οδηγείς»

Ο Judith Millar, έκτης γενιάς ιδιοκτήτης του McCartney’s of Moira, δήλωσε στην Belfast Telegraph: «Σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να αυξήσουμε το ενδιαφέρον εισάγοντας νέες γεύσεις λουκάνικων. Δεν ξέρω τι με οδήγησε στην ιδέα του τζιν. Είχα αυτήν την ιδέα για τη γεύση, αφού είναι ένα πολύ δημοφιλές ποτό αυτήν τη στιγμή. Όλοι τρελαίνονται γι’ αυτό. Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε και σκεφτήκαμε ότι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ