Ο 3ος κύκλος της σειράς Madame Secretary αποκλειστικά στην COSMOTE TV 

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, βρίσκουμε και αυτή την εβδομάδα ποικιλία από αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του 3ου κύκλου της δραματικής σειράς, της υποψήφιας για Emmy®, Μπάρμπαρα Χολ, Madam Secretary με την Τία Λεόνι.

Η σειρά επιστρέφει με τριπλό επεισόδιο στο COSMOTE CINEMA4HD, την Τρίτη 29/8, στις 22.00.


 
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του υποψήφιου για OSCAR® καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, Toni Erdmann την Πέμπτη 31/8, στις 21.00 (ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και του επετειακού ντοκιμαντέρ του BBC Diana: Seven Days that Shook the World για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών (Παρασκευή 1/9, 21.00).

Το Σάββατο 2/9 στις 21.00, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή στη ζώνη Family η ταινία Μιουν, Ο Φρουρός Του Φεγγαριού, ενώ στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για 3 OSCAR®  και βραβευμένης με BAFTA® δραματικής ταινίας του Τζον Κρόουλι, Brooklyn, που μας μεταφέρει στην Αμερική της δεκαετίας του’50 (Κυριακή 3/9, 21.00, ζώνη Blockbuster).


 
Στο COSMOTE CINEMA 2D, ολοκληρώνεται το αφιέρωμα στις ταινίες Bourne, με το τελευταίο μέρος του blockbuster σίκουελ, Τζέισον Μπορν με τον Ματ Ντέιμον, που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 29/8, στις 22.00.

Στο ίδιο κανάλι, θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε Α’ προβολή την δραματική ταινία Το Πρόσωπο του Έρωτα (The Face of Love) με τους υποψήφιους για OSCAR®  Άνετ Μπένιγκ και Εντ Χάρις, αλλά και τον  Ρόμπιν Ουίλιαμς (Τετάρτη 30/8, 22.00, ζώνη Ladies First).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ