Αντιοξειδωτικός χυμός με λιναρόσπορο & μάνγκο αχλάδι μέντα - βίντεο

Υλικά

•    1 κ.γ. λιναρόσπορο

•    3 φύλλα μέντας

•    100 γρ μάνγκο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

•    1 αχλάδι

•    1 μπανάνα

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr για την παραχώρηση. 

Διαδικασία

Βάζουμε στον αποχυμωτή Philips HR1855 το λιναρόσπορο και τη μέντα.

Προσθέτουμε το μάνγκο.

Κόβουμε με το χέρι το κοτσάνι από το αχλάδι.Το μεγάλο στόμιο XL του αποχυμωτή, μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε το αχλάδι ολόκληρο, χωρίς να χρειαστεί να τo κόψουμε σε μικρότερα κομμάτια.

Ξεφλουδίζουμε την μπανάνα, την κόβουμε στη μέση και τη ρίχνουμε στον αποχυμωτή.

Σερβίρουμε, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.

Τέλος, χάρη στη μοναδική λειτουργία Quick Clean μπορούμε να καθαρίσουμε εύκολα και γρήγορα τον αποχυμωτή μόνο με λίγο νερό.

 

Who is Who

 
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America.

Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική.

Από το 2005 είναι σεφ σε κρητικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet

Αγαπημένη του κουζίνα η Ασιατική, αγαπημένο συστατικό τα αγριόχορτα, αγαπημένο λαχανικό η ντομάτα και προτιμά τα αλμυρά από τα γλυκά.

Εκτός από τη μαγειρική μεγάλη του αγάπη είναι ο γιός του και λατρεύει το σκύλο του.