Τι προστάζει η μόδα στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 27 τάσεις που θα λατρέψετε

Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να ολοκληρώσει ένα σύνολο με τον καλύτερο τρόπο.

Το φετινό φθινόπωρο αναμένεται πολύ ενδιαφέρον από πλευράς μόδας καθώς πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που εισήγαγαν στις προτάσεις τους ένα come back στα 90’s.

Σχέδια παπουτσιών πολύ ιδιαίτερα και τολμηρά με πολλά χρώματα και πειραματισμούς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως μας ενημερώνει το beautetinkyriaki.gr. 

Από τα βελούδινα παπούτσια, τα πολυτελή σχέδια και τις ζακάρ μπότες μέχρι τις αστραφτερές μπότες και τα πολύχρωμα τετράγωνα τακούνια, οι κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 σας καλούν να τις ακολουθήσετε.

Ψηλοτάκουνα mules

 

Τα mules, τα λεγόμενα εξώφτερνα παπούτσια, είναι και πάλι στην μόδα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Επενδύστε λοιπόν στα υπέροχα ψηλοτάκουνα παπούτσια που αφήνουν τις φτέρνες σας ελεύθερες και επιλέξτε ανάμεσα σε mules peep toe ή μποτάκια.

Καρό μπότες

 

Οι καρό μπότες με το κατεξοχήν μοτίβο της Burberry και όχι μόνο θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Φορέστε τις με μονόχρωμα σύνολα ή και με το αντίστοιχο καρό παντελόνι και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα. Το ύψος της μπότας μπορεί να είναι τόσο χαμηλό, όπως είναι τα ankle boots, όσο και υπερβολικά ψηλό, που φτάνει πολύ ψηλά στο μπούτι. Ότι μπότα κι αν επιλέξετε που έχει καρό μοτίβο, θα είναι In.

Παπούτσια με δέρμα φιδιού

 

Ανάμεσα στα διάφορα είδη μπότας που είδαμε να παρουσιάζονται στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ως κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 είναι και αυτές με τα animal print και συγκεκριμένα αυτές με δέρμα φιδιού. Βέβαια το δέρμα αυτό το είδαμε και σε πιο χαμηλά παπούτσια. Γενικότερα πάντως, θα αποτελέσει must επιλογή για τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα σύνολα σας.

Μεταξωτά και σατέν παπούτσια

 

Τόσο το μετάξι, όσο και το σατέν στα παπούτσια δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Είναι ιδανικά για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας, αλλά μπορούν να φορεθούν εξίσου και τις υπόλοιπες ώρες. Φορέστε λοιπόν σατέν ή μεταξωτά παπούτσια όλων των ειδών και φέτος, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Παιχνιδιάρικα βελούδινα σχέδια

 

Το βελούδο αποτελεί και φέτος ένα από τα κορυφαία υλικά για την δημιουργία εκπληκτικών παπουτσιών. Θα φορεθεί πολύ τόσο σε μπότες και μποτάκια, όσο και σε απλές γόβες, peep toe, ακόμη και mules.

Κλασσικά nude παπούτσια

 

Τα nude χρώματα είναι τα τελευταία χρόνια πολύ αγαπημένα. Φοριούνται με όλα και οι αποχρώσεις τους είναι ποικίλες. Από το απαλό μπεζ, μέχρι το σάπιο μήλο, που είναι λιγάκι σκούρο, τα nude θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέτος. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 που θα τη δούμε σε κάθε είδος παπουτσιού.

Μυτερά φλατ παπούτσια

 

Ξεχάστε τις στρογγυλές και τετράγωνες μύτες στα φλατ παπούτσια σας. Οι μυτερές μύτες θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Επιλέξτε λοιπόν oxford shoes, μπαλαρίνες και όλα τα ίσια παπούτσια με μυτερή μύτη.

 

Lace-Up μπότες και μποτάκια

 

Τα lace-up συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους και φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνα. Πρόκειται για το είδος των παπουτσιών που τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει κορυφαία επιλογή. Είτε φλατ, είτε με τακούνι, σε γόβα ή μπότα τα lace-up είναι must.

Χοντρό τετράγωνο τακούνι

 

Τα τετράγωνα τακούνια κάνουν δυναμικό come back και φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το ιδιαίτερο σχήμα τους, τα τετράγωνα παπούτσια είναι πιο σταθερά στο περπάτημα, αλλά και πιο άνετα.

Color Block τακούνι

 

Αν σας αρέσουν τα λίγο πιο extreme παπούτσια και θέλετε να κάνετε το σύνολο σας πιο ξεχωριστό, δοκιμάστε να φορέσετε ένα color block τακούνι. Ένα τακούνι που δεν είναι μονόχρωμο, αλλά αποτελείται από συνδυασμό χρωμάτων.

Cowboy style μπότες

 

Οι κλασσικές μπότες cowboy style θα είναι και φέτος μια από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Φορέστε τις και αναδείξτε την δυναμική γυναίκα που κρύβετε μέσα σας.

Η υπερβολή είναι must

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα λείψουν από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 τα υπερβολικά σχέδια. Σχέδια παπουτσιών που δύσκολα θα φορεθούν στους δρόμους του κόσμου. Αν όμως είστε από τις γυναίκες που σας αρέσουν οι υπερβολές, μην φοβηθείτε να τις δοκιμάσετε και στα παπούτσια σας.

Κίτρινα φθινοπωρινά παπούτσια

 

Το κίτρινο θα αποτελέσει ένα από τα κορυφαία χρώματα στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Όπως τα φύλλα των δέντρων κιτρινίζουν, έτσι και τα παπούτσια οφείλουν να πάρουν αυτή την ιδιαίτερη απόχρωση για να θυμίσουν κάτι από την εποχή που έρχεται.

Κόκκινα παπούτσια

 

Το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των γυναικών σε όλους τους τομείς. Τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ, αναδεικνύουν την σαγηνευτική και μυστήρια πλευρά μας. Γιατί λοιπόν να μην αποτελέσουν και μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017; Δοκιμάστε τα και κλέψτε τις εντυπώσεις. Δώστε στα σύνολα σας μια νότα χρώματος που θα τα απογειώσει!

Άσπρα παπούτσια

 

Μπορεί τα άσπρα παπούτσια να θυμίζουν νυφικά ή αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα είδη που δείχνουν εκπληκτικά με αυτό το χρώμα. Εξάλλου, το άσπρο είναι ένα από τα βασικά χρώματα που ταιριάζει με όλα και μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα.

Αν και το μειονέκτημα του ότι λερώνονται εύκολα αποτρέπει πολλές γυναίκες να τα φορέσουν, τα λευκά παπούτσια θα φορεθούν πολύ φέτος.

Μπότες σε neon αποχρώσεις

 

Μια ακόμη ιδιαίτερη επιλογή για τις γυναίκες που τους αρέσει να τολμούν είναι οι μπότες σε neon αποχρώσεις. Χρώματα έντονα όπως το πράσινο, το πορτοκαλί, το φούξια κλπ θα φορεθούν πολύ στις μπότες του Φθινοπώρου.

Χρυσές μπότες

 

Επίσης, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή στις μπότες θα αποτελέσουν και οι χρυσές. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χρωματισμό που θα απογειώσει το σύνολο σας, δίνοντας του έναν πιο λαμπερό τόνο και μια πολυτελή μορφή.

Ασπρόμαυρα παπούτσια σε κλασσικό στυλ

 

Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι ένας από τις πιο κλασσικούς. Συνδυάζοντας τα δυο αυτά βασικά χρώματα, τα παπούτσια σας θα είναι ευκολοφόρετα και θα ταιριάζουν με οτιδήποτε θέλετε να φορέσετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι oxford shoes, μια γόβα ή οποιοδήποτε άλλο στυλ παπουτσιού επιθυμείτε με άσπρο και μαύρο χρώμα και θα είστε μέσα στην μόδα.

Καλτσομπότες που φτάνουν πολύ ψηλά μέχρι και το ανώτερο σημείο του μπουτιού

 

Οι Thigh-high boots έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Φέτος όμως γίνονται ακόμη πιο ψηλές και φτάνουν πάρα πολύ ψηλά, καλύπτοντας όλο το μπούτι.

Ankle Boots – Τα γνωστά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο

 

Τα ankle boots είναι επίσης ένα από τα είδη παπουτσιών που φοριούνται κατά κόρον από όλες τις γυναίκες σε όλες τις περιστάσεις. Είναι βολικά και ταιριάζουν τόσο με παντελόνια, όσο και με φούστες ή φορέματα.

Ζακάρ μπότες

 

Το ζακάρ είναι ένα είδος πλέξης που δημιουργεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Τα σχέδια του μπορούν να είναι φτιαγμένα από νήματα ίδιου ή διαφορετικού χρώματος. Αυτά λοιπόν τα υπέροχα και ιδιαίτερα σχέδια κοσμούν φέτος τις μπότες μας και αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017.

Ασημένιες εκθαμβωτικές μπότες

 

Όπως το χρυσό, έτσι και το ασημί θα αποτελέσει φέτος κορυφαία επιλογή στα παπούτσια. Πρόκειται για ένα χρώμα που θα δώσει ένταση και λάμψη στο σύνολο σας. Είναι ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας. Επιλέξτε λοιπόν υπέροχες ασημένιες μπότες με ή χωρίς στρας και κάντε εκθαμβωτικές εμφανίσεις.

Καμπυλωτά τακούνια

 

Ένα ακόμη ιδιαίτερο σχήμα τακουνιού που θα φορεθεί πολύ φέτος είναι και το καμπυλωτό. Πρόκειται για το τακούνι που είναι μεν λεπτό, όπως το στιλέτο, αλλά έχει μια καμπυλωτή μορφή που κλείνει προς τα μέσα. Το σχήμα αυτό του τακουνιού θα κάνει τα παπούτσια σας πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Όλα έχουν να κάνουν με την λάμψη που αποπνέουν τα παπούτσια αυτά

 

Αν λατρεύετε τα λαμπερά παπούτσια με στρας, swarovski ή οποιοδήποτε άλλο χρωματιστό πετραδάκι, τότε ήρθε η στιγμή για να κάνετε την επανάσταση σας.

Ψηλοτάκουνα σε ζωηρές αποχρώσεις

 

Τα τακούνια φέτος θα έχουν πολλά και έντονα χρώματα. Μην φοβηθείτε να τα δοκιμάσετε! Μια γόβα σε έντονη απόχρωση μπορεί να δώσει όλο το χρώμα που χρειάζεται το κατά τα άλλα μονότονο και μονόχρωμο σύνολο σας.

Μποτάκια και παπούτσια με φλοράλ μοτίβο / Floral Booties

 

Το φλοράλ μοτίβο θα αποτελέσει βασικό στοιχείο της φθινοπωρινής και χειμερινής μόδας στα παπούτσια. Δοκιμάστε το τόσο σε γόβες, όσο και σε μπότες ή μποτάκια και δώστε χρώμα και ζωντάνια στο outfit σας.

Τακούνια διακοσμημένα με πέτρες, swarovski, κοσμήματα κλπ

 

Τέλος, επιλέξτε να φορέσετε παπούτσια που τα τακούνια τους είναι στολισμένα με πέτρες, swarovski, στρας ή κοσμήματα. Αυτή η απλή κι όμως τόσο ενδιαφέρουσα πινελιά θα κάνει τα παπούτσια σας άκρως εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ