Τυφώνας Χάρβεϊ: εγκλωβίστηκαν στο φούρνο & έφτιαξαν εκατοντάδες φρατζόλες ψωμιού για τους πληγέντες - φωτό - βίντεο

Έμειναν δύο μέρες κλεισμένοι στο κατάστημα και αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο δημιουργικά 

Τέσσερις αρτοποιοί από το El Bolillo Bakery στο Χιούστον του Τέξας χρησιμοποίησαν σχεδόν 2.000 κιλά αλεύρι για να ψήσουν φρατζόλες ψωμιού και άλλα γλυκίσματα ώστε να τα δώσουν στους πληγέντες από την πρωτοφανή θεομηνία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την περιοχή, όταν κόλλησαν στον φούρνο τους και δεν μπορούσαν να φύγουν, μετά από νυχτερινή βάρδια που είχαν το σαββατοκύριακο.

 Προκειμένου να γλιτώσουν από την αγωνία όταν συνειδητοποίησαν ότι η στάθμη το νερού είναι τόσο ψηλά που δεν θα μπορούσαν να φύγουν, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το χρόνο τους κάνοντας κάτι χρήσιμο για την κοινότητα.

«Όταν κατάλαβαν ότι έχουν παγιδευτεί, αποφάσισαν να βοηθήσουν την κοινότητα φτιάχνοντας όσες περισσότερες φρατζόλες ψωμιού μπορούσαν. Μέχρι να φτάσει στο φούρνο ο ιδιοκτήτης, είχαν φτιάξει τόσο πολύ ψωμί που το δώσαμε σε κέντρα βοήθειας για τους πληγέντες που είχαν στηθεί στην πόλη. Δεν καταφέραμε να μετρήσουμε πόσα καρβέλια ακριβώς έψησαν αλλά χρησιμοποίησαν σχεδόν 2.000 κιλά αλεύρι», λέει ο Brian Alvarado διευθυντής του καταστήματος.  

Οι τέσσερις άνδρες ανακηρύχθηκαν ήρωες, σύμφωνα με το usatoday.com και δέχθηκαν την ευγνωμοσύνη χιλιάδων ανθρώπων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ