Οι νέες σειρές Tin Star & Paula και ο 2ος κύκλος της σειράς Victoria, κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Δεν χάνουμε τις νέες πρεμιέρες που έρχονται αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Το αστυνομικό δράμα Tin Star με τον υποψήφιο για OSCAR® Τιμ Ροθ και την υποψήφια για Emmy®, Κριστίνα Χέντριξ έρχεται λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Μ. Βρετανία (Παρασκευή 8/9, 22.00), ενώ το Σάββατο 9/9 στις 23.00, δεν χάνουμε τη δραματική μίνι σειρά του BBC, Paula. 

Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει ακόμα  η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς Victoria, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της βασίλισσας Βικτόρια, που θεωρείται μέχρι σήμερα, σύμβολο της μοναρχίας για τους Βρετανούς (Κυριακή 10/9, 22.00). 

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε το δράμα γαλλικής παραγωγής της Στέφανι Ντι Τζιούστο 

Η Χορεύτρια (The Dancer) (Πέμπτη 7/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), το animation της NBC Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (The Secret Life of Pets) (Σάββατο 9/9, 21.00, ζώνη Family, σε μεταγλώττιση) και το υποψήφιο για 2 OSCAR, blockbuster της Disney Rogue One: A Star Wars Story, (Κυριακή 10/9, 21.00, ζώνη blockbuster) – όλα σε Α’ Προβολή. 

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό αφιέρωμα στις ταινίες της Marvel, που ξεκινά την Τρίτη 5/9, στις 22.00, με το Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron). 

Τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της  δραματικής ταινίας Αγάπη Χωρίς Όρια (Freeheld), με τις Τζούλιαν Μουρ και Έλεν Πέιτζ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ