Julianne Moore, Bruna Marquezine, Susan Sarandon, Helen Mirren: επιλέγουν Chopard στο Κόκκινο Χαλί του φεστιβάλ Βενετίας

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στις προβολές των ταινιών Suberbicon και The Leisure Seeker (Ella & John) 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Julianne Moore φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ελυόχρυσό 18 καρατίων από την Green Carpet Collection με σμαράγδια από αειφόρο πηγή προέλευσης (10 καράτια).  

Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα διαμάντι οκτάγωνο (12 καράτια), διαμάντια ημισέληνους (2 καράτια) και διαμάντια.

Η Bruna Marquezine φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων από την High Jewelry Collection με μαύρε στρογγυλά μαργαριτάρια (91 καράτια), ρουμπίνια (2.24 καράτια) και διαμάντια. 

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός  Susan Sarandon φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια πουάρ (15 καράτια) και ένα μπρασελέ με διαμάντια (5 καράτια) και τα δύο από την  High Jewelry Collection.

 
Η Βρετανίδα ηθοποιός Helen Mirren επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την  High Jewelry Collection  με μαργαριτάρια (67 καράτια), διαμάντια rose-cut (7.42 καράτια) και διαμάντια.  

Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια από την Happy Diamonds Collection.  

 
Στην άλλη της εμφάνιση η Bruna Marquezine φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων “Fairmined”  από την Green Carpet Collection με διαμάντια πουάρ (14 καράτια) και διαμάντια (1.22 καράτια).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ