Πήρε ορμόνες για να γίνει κορίτσι & το μετάνιωσε - Απελπισμένη η μητέρα που τις έδωσε στον γιο της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 14χρονος σήμερα Πάτρικ Μίτσελ μοιράστηκε την παράξενη ιστορία του με την εκπομπή 60 Minutes.

Ένα αγόρι από την Αυστραλία  παρακαλούσε τη μητέρα του να του επιτρέψει να κάνει αλλαγή φύλου.

Το 2015, ο Πάτρικ Μίτσελ, που ήταν 12 ετών τότε, άρχισε να παίρνει ορμόνες οιστρογόνων σε μια προσπάθεια να γίνει γυναίκα αλλά συνειδητοποίησε ότι έκανε λάθος και ότι τελικά αισθάνεται καλά ως αγόρι, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο 14χρονος σήμερα Πάτρικ Μίτσελ μοιράστηκε την παράξενη ιστορία του με την εκπομπή 60 Minutes.

«Ευχόμουν να μπορούσα να αλλάξω τα πάντα πάνω μου. Έβλεπα οποιοδήποτε κορίτσι και σκεφτόμουν ότι θα σκότωνα για να είχα αυτήν την εμφάνιση», είπε ο Μίτσελ στην εκπομπή.

Η μητέρα του 14χρονου, μετά από συνομιλίες  ψυχολόγους που την ενθάρρυναν να ακούσει τον γιο της, αποφάσισε να τον στηρίξει στην απόφασή του, και να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την φαρμακευτική αγωγή του.

Ο έφηβος μάκρυνε το μαλλί του και άρχισε να λαμβάνει ορμόνες, που προκάλεσαν την ανάπτυξη στήθους. Αλλά μετά από 2 χρόνια ο Μίτσελ άρχισε να βλέπει πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

«Με κοίταξε βαθιά στα μάτια και είπε «δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι είμαι κορίτσι»», εξήγησε η μητέρα του στη συνέντευξή της.

«Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τελικά αισθάνομαι άνετα με το σώμα μου. Κάθε μέρα ένιωθα όλο και πιο σίγουρος ότι ήθελα να παραμείνω αγόρι», εξήγησε στην εκπομπή. Έχοντας πλέον βεβαιωθεί ότι θέλει να διακόψει τη μετάβασή του, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την απόφασή του στη μητέρα του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ