Λεπτό προς λεπτό το σκηνικό τρόμου: Ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Ρόδο ήρθε αντιμέτωπη με την οργή δύο ληστών μπροστά στην 7χρονη κόρη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο αλλά και η αφήγηση που έκανε μιλώντας στη «Ροδιακή» η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην Ιαλυσό, που ήρθε αντιμέτωπη με την οργή δύο κουκουλοφόρων, το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο κατάστημά της, η οποία όμως δεν δίστασε ούτε στιγμή ακόμα και μπροστά στο όπλο που την σημάδευε.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα "Ροδιακή", οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με την απειλή περιστρόφου, της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό της.

Η ίδια εκείνη την ώρα ήταν με το κοριτσάκι της, ηλικίας 7 ετών, το οποίο έζησε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, η ίδια αν και φοβήθηκε αρχικά, βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε στους δύο κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα!

Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες για να αρχίσει να αφαιρεί κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον εμπόδισε να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, φοβούμενοι από την ηρωϊκη στάση της ιδιοκτήτριας η οποία σε κάποια στιγμή τους είπε: "Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!"

Τις εικόνες βίας παρακολούθησαν και οι γονείς της ιδιοκτήτριας μέσω της κάμερας ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές. Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, με ένα μικρό δίκυκλο, σκούρου χρώματος, το οποίο είχαν αφήσει σε σκοτεινό σημείο, 50 περίπου μέτρα από το κατάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και το οποίος δημοσιοποιείται με την συναίνεση της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου από τη ΡΟΔΙΑΚΗ, δείχνει το τρόμο που έζησε η ίδια και το κοριτσάκι της μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ