Οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την ομιλία του Πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Για «θλιβερό θέαμα» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας: «Ο κ. Τσίπρας σκυμμένος, μουντός, αδύναμος και κουρασμένος. Οι πολίτες δεν τον ακούν, οι Υπουργοί του δεν τον πιστεύουν. Φιλότιμο για τις ευθύνες τους δεν διαθέτουν. Το θέαμα θλιβερό. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των «επιτυχιών» της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στον Σαρωνικό, που φέρει τη σφραγίδα κυβέρνησης κι εφοπλιστών, αφετέρου να δώσει το σύνθημα για τη γρήγορη προώθηση και των νέων μέτρων της γ’ αξιολόγησης», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και την αντιπαράθεση με την ΝΔ.

«Κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο γιατί είναι ανάγκη ο λαός ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά – λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη ΝΔ που, προκειμένου να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη κι αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

«Έσπασε κάθε ρεκόρ εικονικής πραγματικότητας», τονίζει η ΔΗΜΑΡ σε σχόλιο της για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως δεν ανέλαβε καμμία πολιτική ευθύνη, ούτε παρουσίασε κάποιο σχέδιο για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό. Όσον αφορά για όσα είπε ο κ. Τσίπρας για την πορεία της οικονομίας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κλεισμένος στη γυάλα του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Τσίπρας ζει τον μύθο του!» Και καταλήγει: «Για άλλη μία φορά έκανε το μαύρο άσπρο. Και η κυβερνητική προπαγάνδα όμως έχει τα όρια της!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ