Ζώδια: Η Αφροδίτη  στην Παρθένο φέρνει το Φθινόπωρο και στον… Έρωτα

Ζώδια της Γης και του Νερού ευνοούνται ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες

Το πάθος και η φλόγα χάνεται αλλά οι αισθηματικές σχέσεις εμπλουτίζονται με σοβαρότητα και σωστή επικοινωνία, ενώ παράλληλα σοβαρευόμαστε και τακτοποιούμε τις οικονομικές μας υποθέσεις, όπως μας ενημερώνει το oroskopos.gr.

Κριός

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να θέσεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Ταύρος

Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, αν συμβεί κάτι σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Δίδυμος

Από σήμερα φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις γιατί δεν θα σου κάνουνε καλό.

Καρκίνος

Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε αγχώνουν αρκετά.

Λέων

Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα και από την θετική τους πλευρά και δεν θα νιώθεις απαισιοδοξία για τίποτε. Κατάστρωσε ένα πλάνο, έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο

Παρθένος

Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να θέλουν άμεση λύση

Ζυγός

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μέλλον σου ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις την διατροφή σου και να βρίσκεις ώρες για να ξεκουράζεσαι.

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην ανοίγεσαι στους πάντες. Δεν σκέφτονται όλοι σαν και σένα.

Τοξότης

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αιγόκερως

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Υδροχόος

Θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ότι κάνεις σήμερα πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με συναισθηματισμό.

Ιχθύς

Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ έναν αγώνα. Ακόμα και αν πούμε ότι δεν πειράζει. Γιατί δεν είναι σημαντικός αγώνας. Ακόμη και τότε πρέπει να προσπαθούμε. Γιατί η νίκη σε έναν αγώνα δεν είναι σημαντική. Σημαντικό είναι να μάθεις να αγωνίζεσαι γιατί μόνο τότε θα τα καταφέρεις στην ζωή. Μέσα από μικρές νίκες και ατελείωτους αγώνες αποκτάς αυτά που επιθυμείς. Και ο αγώνας πρέπει να συνεχίζει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Γιατί έτσι μαθαίνεις και αποκτάς εμπειρίες.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ