Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να νοιώσατε σήμερα κάποια θέματα να σας μπλοκάρουν την ενέργεια και να σας κάνουν λίγο παραπάνω νευρικούς. Να χαίρεστε με ότι σας δίνεται από το σύμπαν … και ιδίως η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα και ένα όμορφο ταξίδι που σχεδιάζετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Μην βλέπετε τα κοντινά θέματα και χάνετε πολύτιμο χρόνο, ανοίξτε τα φτερά σας και γευτείτε χαρές από μακρινούς τόπους και άτομα που έρχονται από πολύ μακριά για σας. Γεμίστε με έρωτα και δώρα ζωής χωρίς γκρίνια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχατε προγραμματίσει καθόλου και που θα σας βγάλουν από την καθημερινή και ήρεμη σειρά που έχετε. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία ανανέωση που ίσως ακόμη να μην είναι απόλυτα εμφανής στην ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα ίσως δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που πριν καιρό δεν εκτιμήσατε. Θα προχωρήσετε πλέον με νέα δεδομένα και τα λάθη του παρελθόντος θα γίνουν φάρος για την συναισθηματική σας αναγέννηση.
 
ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να αναπτύξετε νέες πρωτοβουλίες και ίσως να βάλετε μπροστά κάποια καινούρια σας σχέδια. Η μέρα αυτή, σύμφωνα με το thepressroom.gr θα σας δείξει πόσο σωστά πράξατε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η συναισθηματικές σας ανάγκες έχουν παραλήπτη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας, θα έχετε όμως κοντά σας στήριγμα ανθρώπους που σας αγαπούν και σας θεωρούν πολύτιμους θησαυρούς. Αν ασχολείστε με την επικοινωνία, να ξέρετε ότι σήμερα θα έχετε μία σημαντική επιτυχία.
 
ΖΥΓΟΣ

Κάποια μυστικά ή παρεξηγήσεις θα σας μπλοκάρουν την ενέργεια και ίσως δεν θα μπορέσετε να βρείτε την ησυχία σας αν δεν λύσετε αυτές τις παρεξηγήσεις. Φίλοι θα στηρίξουν κάποιο σχέδιο σας, που είναι πολύ συμαντικό για σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε αυτά που πιστεύετε και ελπίζετε από τους άλλους σε κάθε περίπτωση. Δεν πρέπει να κρύβεστε πίσω από σκοτεινές και μονόπλευρες σκέψεις, που δεν θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τις καταστάσεις που σας έχουν αναστατώσει χωρίς όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα. Επαγγελματική επιτυχία θα είναι αυτό που θα σας κάνει να πάρετε μία πολύ ισχυρή δόση χαράς. Ένα ταξίδι θα σας βγάλει από την ρουτίνα που έχετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε πολλά να κάνετε και να ολοκληρώσετε μετά από μία μάλλον μίζερη περίοδο που περάσατε. Ένα ταξίδι ίσως να είναι καθοριστικό για την προσωπική σας ζωή και για αυτά που ποθείτε. Επαγγελματική επιτυχία που θα χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εργασία σας θα υποστεί κάποιες αλλαγές και ακόμη μπορεί να αλλάξετε κάποια πολύ σημαντικά οικονομικά δεδομένα στην ζωή σας. Όλα θα εξαρτηθούν από την καλή η όχι κρίση σας και πολύ πιθανόν να χρειαστείτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, για να πάρετε αποφάσεις.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινούς ορίζοντες και στόχους. Μέσα από διδασκαλία και κάποιο ταξίδι θα δείτε με άλλα μάτια τον κόσμο. Ο έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για σας και την πορεία σας και σήμερα θα νιώσετε ότι βρήκατε την ηρεμία που αποζητούσατε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ