Δείτε υπέροχα φθινοπωρινά διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε με ξύλα κανέλας

Υπέροχα φθινοπωρινά διακοσμητικά με μερικά ξύλα κανέλας.

Κι όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα φθινοπωρινά διακοσμητικά με μερικά ξύλα κανέλας. Εμείς σας έχουμε 4 από αυτά...

Η κανέλα, ή αλλιώς «κυννάμωμον», όπως την αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, αποτελεί ένα ιδιαίτερο καρύκευμα με υπέροχο άρωμα, σημαντικό διατροφικό πλούτο και μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Εκτός, όμως, από αυτές τις χρήσεις η κανέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη διακόσμηση του σπιτιού σας με πρωτότυπους τρόπους, όπως δημοσιεύει το spirossoulis.com

Σας προτείνουμε 4 διακοσμητικές ιδέες με ξυλάκια κανέλας, που θα σας κάνουν να δείτε με άλλο μάτι, αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό.

Κεριά Επιλέξτε ένα παχύ, λευκό κερί και τυλίξτε το με ξυλάκια κανέλας. Τα ξυλάκια μπορούν να έχουν το ίδιο ύψος με το κερί ή να εξέχουν. Επιλέξτε εσείς όποιον από τους δύο τρόπους σας αρέσει. Για να στέκονται μπορείτε με ένα πιστολάκι σιλικόνης ή δυνατή κόλλα σε υγρή μορφή να κολλήσετε ένα-ένα τα ξυλάκια πάνω στο κερί ευθυγραμμισμένα. Αφού κολλήσουν, στολίστε το με μια κορδέλα ή ένα κομμάτι σπάγκου, το οποίο θα έχετε τυλίξει γύρω από το κερί και θα το έχετε δέσει με έναν φιόγκο.

Κορνίζα Μεταμορφώστε μια παλιά σας κορνίζα με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο. Κολλήστε κάθετα ξυλάκια κανέλας στην πάνω και στην κάτω πλευρά της κορνίζας και οριζοντίως δεξιά και αριστερά. Το έντονο χρώμα του ξύλου κανέλας θα κάνει αντίθεση με τον υπόλοιπο χώρο. Επίσης, αυτή η κορνίζα θα μυρίζει υπέροχα!

Βάζο Αν θέλετε το βάζο σας να ξεχωρίζει, η κανέλα έχει τον τρόπο. Με τον ίδιο τρόπο που θα κολλούσατε τα ξυλάκια κανέλας στο κερί παραπάνω, μπορείτε να τα κολλήσετε σε ένα γυάλινο βάζο. Εκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με αυτό το κόλπο δεν θα φαίνεται το νερό και οι ρίζες των φρέσκων λουλουδιών σας.

Καθρέφτης Φτιάξτε τον δικό σας μοναδικό καθρέφτη από ξύλα κανέλας. Παραγγείλτε από ένα μαγαζί με τζάμια ένα κομμάτι καθρέφτη στις διαστάσεις που εσείς θέλετε, ανάλογα με το πόσο μεγάλος επιθυμείτε να γίνει. Μπορεί να είναι είτε στρογγυλός ή ορθογώνιος. Προμηθευτείτε με πολλά ξύλα κανέλας και χρώμα σε σπρέι, αν θέλετε να βάψετε τα ξυλάκια. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε σιλικόνη ή ξυλόκολλα για να κολλήσετε κάθε ξύλο κανέλας κάθετα πάνω στον καθρέφτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ