Ο Γιώργος Μαυρίδης έβαλε τα κλάματα στο NOMADS - Ποιος ήταν ο λόγος (ΒΙΝΤΕΟ)

O Γιώργος Μαυρίδης «λύγισε» μπροστά στην κάμερα. 

Με τον Γιώργο Μαυρίδη να «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του NOMADS την Πέμπτη, μία ημέρα πριν μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το Palawan.

Ο tattoo artist και παρουσιαστής, που η ομάδα του, με απόλυτη πλειοψηφία, πρότεινε προς αποχώρηση, εξήγησε στην αρχή του επεισοδίου πως δεν τον νοιάζει που είναι υποψήφιος, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

Επίσης, μιλώντας πριν το αγώνισμα των αρχηγών, ο αρχηγός της ομάδας Φωτιά, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανέφερε πως ο Γιώργος «μας έδωσε μια εξήγηση στο σπίτι, που οι μισοί την είχαμε καταλάβει από την παραλία, οι άλλοι μισοί δεν την είχαν καταλάβει. Το σκέφτηκε πολύ σωστά, ήταν πολύ σωστό αυτό που έπραξε και έδωσε μια έξτρα βοήθεια στους άλλους που ενδεχομένως να μην είχαν κάποιον στο μυαλό τους για να ψηφίσουν… Η εξήγηση ήταν ότι ο Γιώργος αισθάνεται πιο αρτιμελής απ’ όλους, πιο μάχιμος, ότι θα μπορούσε να δώσει μια μάχη με τα δύο παιδιά που ήδη γνώριζε ότι έχουν προταθεί από την άλλη ομάδα».

Ο Δημήτρης κέρδισε το αγώνισμα των αρχηγών και, έτσι, η ομάδα βρέθηκε σε ένα τοπικό φεστιβάλ με πολλή… λάσπη και φαγητό, όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Όμως, όταν επέστρεψαν στην βίλα, ο Γιώργος, που έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος, κατέρρευσε ψυχολογικά μπροστά στην κάμερα. «Είμαι σε απόγνωση ρε μ@λ@κ@! Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μ@λ@κ@; Έχω τρελαθεί!», είπε, με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του, εξηγώντας ότι η συμβίωση με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις δεν είναι κάτι εύκολο και ότι ο ίδιος έχει μπερδευτεί τι πρέπει να κάνει.

Όπως αποκάλυψε, «είμαστε σε μια διαδικασία συζήτησης με τα παιδιά. Μέχρι χθες νόμιζα ότι όλα καλά. Συνειδητοποίησα ότι πάλι εμένα θα ψηφίζανε. Το κακό είναι ότι το συνειδητοποίησα χθες και… ήμουν στον κόσμο μου, νόμιζα ότι ψήφιζαν με βάση το ποιος δεν μπορεί να βοηθήσει και τα λοιπά».

«Να σου πω τι νιώθω; Τι κατάλαβα; Ότι είμαι μόνος!», κατέληξε, αφού πρώτα παρέθεσε τα «σύννεφα» που υπάρχουν στη σχέση του με τους υπόλοιπους της ομάδας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ