34 χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο που θα σας κάνουν να δείχνετε εκπληκτική σε κάθε σας εμφάνιση

Μερικά απλά και άλλα πιο περίτεχνα, τα hairstyles που ακολουθούν θα απογειώσουν το look σας.

Βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018, οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να θελήσετε να δοκιμάσετε όλα αυτά τα χτενίσματα στα δικά σας μαλλιά. Μερικά απλά και άλλα πιο περίτεχνα, τα hairstyles που ακολουθούν θα απογειώσουν το look σας.

Τι χτενίσματα να επιλέξετε αυτό το μήνα;

Η πιο απλή τάση στα μαλλιά για τη σεζόν που διανύουμε είναι η αλογοουρά. Ψηλή ή χαμηλή, απλή ή περίπλοκη, η αλογοουρά αποτελεί μια υπέροχη λύση για τις καθημερινές, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σας. Επιλέξτε να κάνετε μια ψηλή αλογοουρά σε συνδυασμό με μια πλάγια πλεξούδα ή με μια πλεξούδα που καλύπτει το λαστιχάκι σας. Ενδιαφέρουσα επιλογή για μια ψηλή αλογοουρά είναι και η λεγόμενη braided ponytail, δηλαδή η αλογοουρά που πλέκεται σε πλεξούδα αφού πιάσετε όλα σας τα μαλλιά ψηλά με ένα λαστιχάκι.

Επίσης ωραία ιδέα αποτελεί και η χαμηλή αλογοουρά. Απλή, με έναν φιόγκο από κορδέλα, στριφογυρισμένη ή συνδυασμένη με πλεξούδες. Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Αν πάλι θέλετε να μην πιάσετε όλα σας τα μαλλιά πάνω, μπορείτε να κάνετε ένα half up χτένισμα. Απλά πιάστε τα μισά σας μαλλιά, δίνοντας τους λίγο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και βάλτε μια λεπτή κορδέλα. Ή αφού πιάσετε τα μισά σας μαλλιά πίσω, πλέξτε τα σε μια χαλαρή πλεξούδα. Εκτός αν θελήσετε να κάνετε δυο πλάγιες πλεξούδες τις οποίες στην συνέχεια θα ενώσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Μην αμελήσετε να δοκιμάσετε τα topdo, δηλαδή τα Updo που σχηματίζονται στην κορυφή του κεφαλιού σας. Πρόκειται για το νέο κορυφαίο trend της εποχής. Πλεξούδες, μοϊκάνα, pull through ponytails και απλοί κότσοι σχηματισμένοι πολύ ψηλά στο κεφάλι σας μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας.

Αυτά και άλλα πολλά χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο 2017 θα δείτε στην φωτογραφική συλλογή που ετοίμασε το «Beaute την Κυριακή» για εσάς.

Δείτε τα υπόλοιπα χτενίσματα στο κεντρικό slide

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ