Ζώδια: Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τα ζώδια της εβδομάδας.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό την Τετάρτη, μετά από ένα χρόνο παραμονής του στον Ζυγό και δίνει το έναυσμα των αλλαγών που θα ακολουθήσουν και από την απομάκρυνση του Κρόνου από τον Τοξότη, τον Δεκέμβριο.

Τα γεγονότα της εβδομάδας θα είναι ενθαρρυντικά σε όλους τους τομείς, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί αν κρύβουν σκοπιμότητες που έχουν αντίτιμο. Οικονομικές και επαγγελματικές πρωτοβουλίες θα έρθουν στο επίκεντρο, όπως γράφει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός

Εξακολουθούν να σας απασχολούν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, αλλά δεν μπορείτε να επηρεάσετε την έκβασή τους αν δεν συμβιβαστείτε είτε με τις ιδέες, είτε με τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Η εργασία φαίνεται να ανταποδίδει τις προσπάθειές σας και θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη σοβαρότητα στις ενέργειές σας. Κάποιοι φαίνεται να θέλουν να εμποδίσουν τα σχέδιά σας.

ΤΙΡ: Λειτουργήστε με σύνεση και σχεδιασμό!

Ταύρος

Η εργασία φαίνεται να αποδίδει καρπούς αν και ακόμα βρίσκεστε σε αρχικό στάδιο συνεννοήσεων και συνεργασιών. Περιορίστε τα έξοδα και κάποιες από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να λειτουργήσει και να σας αποφέρει έσοδα. Εδώ μπορείτε να πιέσετε καταστάσεις και να χρησιμοποιήσετε όλη σας την πειθώ. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση. 

ΤΙΡ: Φροντίστε να έχετε την πρωτοβουλία σε όλες τις δραστηριότητές σας!

Δίδυμοι

Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάποιους οικονομικούς ή επαγγελματικούς αιφνιδιασμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας αλλά φροντίστε να κερδίσετε συμμάχους και να εμψυχώσετε τους συνεργάτες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις ανάγκης μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. 

ΤΙΡ: Δείτε και υποστηρίξτε τη μεγάλη ιδέα και μην δίνετε σημασία σε μικρές αναποδιές.

Καρκίνος

Διατηρήστε τα όποια προνόμιά σας στην εργασία, επωφεληθείτε από την καλή άποψη των άλλων για εσάς και χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας στις δημόσιες σχέσεις για να κερδίσετε υποστήριξη στις προσπάθειές σας. Διορθώστε κάποιες αστοχίες σας και φροντίστε να καλύψετε τις αδυναμίες σας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτή η εβδομάδα σας παρέχει περισσότερα περιθώρια κινήσεων από όσα η επόμενη.

ΤΙΡ: Επισπεύστε τις ενέργειες εκείνες που κατοχυρώνουν την μελλοντική σας ασφάλεια.

Λέων

Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε για να απαλλαγείτε από χρόνιες αγκυλώσεις και άχρηστες δεσμεύσεις. Μέχρι τώρα δεν έχετε πάρει τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτίωναν την επαγγελματική, προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Ένα έκτακτο οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει και θα απαιτήσει άμεση αντιμετώπιση. Οι άλλοι βασίζονται στην υποστήριξή σας, φροντίστε όμως να μην σπαταλάτε πολύτιμο απόθεμα ενέργειας. 

ΤΙΡ: Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας κάνει χαρούμενους!

Παρθένος

Η εβδομάδα είναι σημαντική για τη βελτίωση της διάθεσής σας και για την επίτευξη ορισμένων από τους στόχους σας. Δείξτε τόλμη και αποφασιστικότητα στις σχέσεις σας, στις οικονομικές σας δοσοληψίες και στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Απομακρύνεστε από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και αρχίζετε να αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι και δικαιωμένοι όσον αφορά τις απόψεις σας για τη ζωή.

 ΤΙΡ: Κάντε τα απαραίτητα βήματα για την προβολή του εαυτού σας σε όλους τους τομείς!

Ζυγός

Ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σας την Τετάρτη και είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τα δώρα που σας έκανε για έναν ολόκληρο χρόνο. Είναι η εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, να αποφασίσετε για την κατεύθυνση που θα πάρετε στη ζωή σας και να τηρήσετε την υποχρέωση που έχετε απέναντι στον εαυτό σας. Να προχωρήσετε άφοβα μπροστά! 

ΤΙΡ: Όλα αλλάζουν αν το αποφασίσετε και αν το προσπαθήσετε σοβαρά!

Σκορπιός

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιό σας και τον φιλοξενείτε για έναν ολόκληρο χρόνο. Το γεγονός αυτό σημαίνει τις πρώτες αλλαγές στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και επηρεάζει προς όφελός σας κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε όμως γιατί αυτές οι θετικές ενδείξεις χρειάζονται και ειδική συμπεριφορά εκ μέρους σας, εάν θέλετε να αποδώσουν καρπούς.  

ΤΙΡ : Αφήστε το παρελθόν και ασχοληθείτε με το πρακτικό σας μέλλον, έχοντας σαν οδηγό το αλάθητό σας ένστικτο!

Τοξότης

Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό και επηρεάζει τις ειδικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας, σε όλους τους τομείς. Ενισχύει τον παράγοντα τύχης αλλά σας αναγκάζει σε ορισμένες περιπτώσεις να ακολουθήσετε πιο αργές διαδικασίες από εκείνες που προτιμάτε. Δώστε προσοχή σε ότι αφορά την οικονομική σας ασφάλεια, τις συνεργασίες, τις σπουδές και την συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.  

ΤΙΡ: Η οξυδέρκειά σας μπορεί να σας απομακρύνει από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε πλέον!

Αιγόκερως

Το παρελθόν θα παίξει και πάλι ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι συνέπειες αυτής της επανεμφάνισης θα εξαρτηθούν από τη σημασία που θα του δώσετε, ή από το πόσο καλά μάθατε το μάθημά σας. Όσοι έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε σχέσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια συνεργασίας, φροντίστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.  

ΤΙΡ: Οικονομικά, κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας!

Υδροχόος

Κάποιοι φόβοι αυξάνουν το άγχος σας και σας αναγκάζουν σε μια συντηρητική συμπεριφορά απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν. Το «βλέποντας και κάνοντας» σημαίνει ότι δεν είστε σίγουροι για όσα συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν, με αποτέλεσμα να καθυστερείτε να πάρετε χρήσιμες αποφάσεις. Οι διαφορετικές απόψεις του περιβάλλοντος, ή του συντρόφου σας, επηρεάζουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σας.

ΤΙΡ: Φανείτε διπλωμάτες όταν αισθάνεστε έντονη την πίεση για να επιλέξετε στρατόπεδο.

Ιχθύες

Η μετακίνηση του Δία από τον Ζυγό στον Σκορπιό, επηρεάζει τη διάθεσή σας, εντείνει τον ανταγωνισμό στην εργασία και αφήνει κάποιους στόχους σας ανεκπλήρωτους. Είναι αλήθεια ότι το περιβάλλον δημιουργεί εντάσεις, εγκλωβίζει το δυναμισμό σας και καθυστερεί κάποιες εξελίξεις σε θέματα πρακτικά και οικονομικά.  Όλα αυτά όμως είναι παροδικά καθώς ενδέχεται να έχετε πάρει αποφάσεις που πρέπει να αλλάξουν. 

ΤΙΡ: Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από στιγμιαίες διαθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ