Ο Μπραντ Πιτ "ήρθε στα χέρια" με τον ασυγκράτητο παραγωγό Γουαίνσταιν: Την έπεφτε σε Τζολί & Πάλτροου - Βίασε 21χρνη ηθοποιό

Απίστευτες καταγγελίες για τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ.

Η Angelina Jolie και η Gwyneth Paltrow είναι οι τελευταίες γυναίκες που κατηγορούν τον κινηματογράφο παραγωγό Harvey Weinstein ότι προσπάθησε να τις παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento δήλωσε στο New Yorker ότι ο Weinstein τη βίασε το 1997 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η Miramax στο Hotel Du Cap-Eden-Roc.

Ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός την οδήγησε σε ένα άδειο δωμάτιο και της ζήτησε να του κάνει μασάζ.

Η νεαρή ηθοποιός συμφώνησε απρόθυμα να του κάνει και ο παραγωγός μετά από λίγο της σήκωσε τη φούστα και την έβαλε με το ζόρι να της κάνει στοματικό σεξ, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά της να σταματήσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

 Η ηθοποιός Λουκία Έβανς και μια άλλη ανώνυμη γυναίκα τον έχουν κατηγορήσει επίσης για βιασμό σύμφωνα με το άρθρο.

Η Jolie προώθησε την ταινία της "Playing By Heart" το 1998, όταν ο Weinstein έκανε ανεπιθύμητες προόδους στον τότε 23χρονο, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Είχα μια κακή εμπειρία με τον Harvey Weinstein στα νεανικά του χρόνια, και ως αποτέλεσμα, ήταν να επιλέξω να μην συνεργαστώ ποτέ ξανά μαζί του και να προειδοποειώ άλλες γυναίκες που πήγαιναν να δουλέψουν», δήλωσε η Angelina Jolie στη New York Times.

«Αυτή η συμπεριφορά έναντι των γυναικών σε οποιονδήποτε τομέα, οποιαδήποτε χώρα είναι απαράδεκτη».

GWYNETH PALTROW

Η Paltrow εν τω μεταξύ είπε ότι όταν ξεκινούσε την καριέρα της, ήταν μόλις 22 ετών, δέχτηκε  σεξουαλική παρενόχληση  από τον παραγωγό σε ξενοδοχείο στο Beverly Hills.

«Ήμουν παιδί, μόλις είχα υπογράψει συμβόλαιο», είπε η Paltrow, η οποία αποκάλυψε ότι όταν της είπαν να συναντηθεί με τον Weinstein σε αίθουσα ξενοδοχείου δεν σκέφτηκε τίποτα ύποπτο γιατί είχε ήρθε το ραντεβού με φαξ από πρακτορείο της.

Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο, άρχισε να της κάνει μασάζ και στη συνέχεια την ζήτησε να τον συνοδεύσει στο υπνοδωμάτιο.

Η γνωστή ηθοποιός αρνήθηκε και έφυγε από το ξενοδοχείο.

Η Paltrow είπε για το περιστατικό στον τότε φίλο της Μπραντ Πιτ, ο οποίος στη συνέχεια πήγε να βρει τον Weinstein και να του ζητήσει τα ρέστα.

Ο Weinstein ζήτησε από την ηθοποιό να μην πει ποτέ σε κανέναν τι συνέβη μεταξύ τους.

Εκείνη την εποχή, η Paltrow προετοιμαζόταν να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία της Miramax, «Emma».

 «Είμαστε σε μια χρονική στιγμή που οι γυναίκες πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα ότι αυτό έχει τελειώσει», είπε η Paltrow και συνέχισε λέγοντας: «Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των γυναικών τελειώνει τώρα».

ASIA ARGENTO

Όπως καταγγέλλει η Argento, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη ταινιών τρόμου Dario Argento, ο βιασμός της έλαβε χώρα στο Hotel Du Cap-Eden-Roc, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι όπου είχε παρευρεθεί η 21χρονη τότε ηθοποιός.

Ειδικότερα, ο Weinstein φέρεται να την οδήγησε σε ένα άδειο δωμάτιο και εκεί να της ζήτησε να του κάνει μασάζ. Παρά την αρχική της άρνηση ο παραγωγός επέμεινε και η νεαρή κοπέλα δέχτηκε απρόθυμα να του κάνει τη χάρη. Στη συνέχεια, ωστόσο, εκείνος την ακινητοποίησε και της έκανε στοματικό σεξ παρά τη θέλησή της, και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της να σταματήσει.

«Ήταν πολύ μεγαλόσωμος, δεν μπορούσα να τον σπρώξω από πάνω μου. Ήταν ένας εφιάλτης», λέει η 41χρονη σήμερα ηθοποιός.

Τρία χρόνια μετά, η Argento γύρισε μια δική της ταινία, με τίτλο «Scarlet Diva», στην οποία συμπεριλαμβανόταν μια σκηνή πανομοιότυπη με εκείνη του βιασμού του. Σε αυτήν, μια νεαρή ηθοποιός, την οποία υποδύεται η ίδια η Argento, στριμώχνεται από έναν παραγωγό σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. «Στην ταινία που έγραψα εγώ, καταφέρνω να ξεφύγω», εξηγεί η ηθοποιός.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ