Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο - Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» τον ποινικολόγο

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και ακολούθησε η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

Η σύζυγός του, ο γιός του, ο οποίος είχε στείλει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τον βίαιο θάνατο του αγαπημένου του πατέρα μία μέρα μετά την δολοφονία του, η κόρη του, αλλά και η 93χρονη μητέρα του και τα αδέλφια του, είπαν το «τελευταίο αντίο» στο άτυχο δικηγόρο.

Η μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ίρις, μην αντέχοντας τη συγκίνηση, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε έξω από την εκκλησία, απ΄ όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως δημοσίευει το cnn.gr

Στην κηδεία έδωσαν το παρών πολλά σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, οι Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νίκος Δένδιας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ελίζα Βοζεμπεργκ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Μάκης Βορίδης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ήταν μερικοί απ’ όσους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Παρόντες ήταν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Βασιλική Θάνου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με την αδερφή του Αλεξία και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. 

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ο πρώην υπουργός Θ. Φορτσάκης δήλωσε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει αναστατώσει όλη την ελληνική κοινωνία. «Ένας εξαίρετος άνθρωπος έφυγε άδικα. Ελπίζω γρήγορα η Αστυνομία να εξιχνιάσει αυτό το έγκλημα», πρόσθεσε.

«Ήταν μια εκτέλεση εν ψυχρώ. Όλα περίμενα να τα ακούσω, αυτό δεν τον περίμενα. Ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. Θεέ μου γιατί; Αυτό το γιατί θα μας φάει», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. «Η μαχόμενη ποινική δικηγορία και ο χώρος της υπεράσπισης από προχθές είναι φτωχότερος», ανέφερε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ