Συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο: «Δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους»

«Ήμουν και θα είμαι η συνέχειά σου στον Δικηγορικό Σύλλογο. Δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους», είπε η Μαρινέτα Γούναρη, αδερφική φίλη του εκλιπόντος, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Η κυρία Γούναρη αναφέρθηκε και στον γιο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Επαμεινώνδα, ο οποίος με τον αποχαιρετισμό του στον πατέρα του, την Παρασκευή μέσω Facebook, συγκίνησε τους πάντες: «Δεν πρόλαβες να έρθει στο γραφείο ο γιος σου, ο Νώντας, το παλικάρι μας. Αυτό ήθελες, αλλά δεν πρόλαβες», όπως αναφέρει το iefimerida.gr

«Χειριζόσουν και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Έφυγες νωρίς και πικραμένος, σε στεναχώρησαν και αυτό μου έλεγες μέχρι το τελευταίο μεσημέρι», είπε επίσης η δικηγόρος.

Αναφέρθηκε, δε, και στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: «Εσύ, ο καλύτερος οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος, ερωτευμένος πάντα με το Βικάκι σου, μέσα στην ευτυχία σας που όλοι ζήλεψαν, κι ο Χάρος ακόμα».

«Δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το όνομά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», κατέληξε η κυρία Γούναρη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ