Ποια ζώδια ερωτεύονται εύκολα και γρήγορα και ποια είναι αυτά που θέλουν τον χρόνο τους; Δείτε τη λίστα!

Καλός ο κεραυνοβόλος έρωτας που έρχεται με την πρώτη ματιά...

Υπάρχουν άτομα που θέλουν τον χρόνο τους, το χώρο τους και αναμένουν και τις πράξεις που θα τους  βοηθήσουν να ξεδιπλωθούν συναισθηματικά!

Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα ζώδια που ερωτεύονται εύκολα και γρήγορα στο τσακ μπαμ και ποια είναι αυτά που έχουν πιο αργούς χρόνους στον έρωτα;

Σου ετοιμάσαμε με σειρά προτεραιότητας την λίστα των ζωδίων, από το ζώδιο που ερωτεύεται στο πί και φι μέχρι και το ζώδιο που μπορεί να περάσουν χρόνια για να ερωτευτεί, όπως γράφει η Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον στο oroskopos.gr

1.Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Για σένα, ο έρωτας έρχεται ακόμη και με ένα ανοιγμοκλείσιμο των ματιών!. Ακόμα και με αυτόν τον απλό τρόπο, μπορείς στο πι και φι να ερωτευτείς! Η Λιονταρίσια, γενναιόδωρη καρδιά σου σε κάνει να δίνεσαι ολοκληρωτικά , χωρίς δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμό!
 

2.Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Εσύ θα ερωτευτείς πριν συναντήσεις κάποιον! Ερωτεύεσαι  την έννοια του ίδιου του έρωτα. Αφιερωμένο και παθιασμένο και αφοσιωμένο πάθος η αγάπη, είναι αυτό που σε οδηγεί στη ζωή σου!. Όταν πέσεις στον έρωτα – κάτι που γίνεται γρήγορα - θα βρεθείς να πνίγεσαι σε μια θάλασσα αγάπης. Η αγάπη έρχεται σε σένα γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, βαθύτερη από το ίδιο το σύμπαν! Παραδώσου ή πρόσεχε!
 

3.Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα. Ζητούμενό σου είναι να μην μείνεις ποτέ μόνος / μόνη έτσι λοιπόν η συντροφική σου ανάγκη σε παρασύρει πανεύκολα σε έρωτες! Κάνοντας μία νέα γνωριμία η οποία εξελίσσεται σε σχέση, είσαι από τους τύπους που θα τρέξεις  στα μαγαζιά για να ψωνίσεις βέρες!
 

4.Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Το ερωτικό παιχνίδι είναι το μεγάλο σου ατού, αλλά ξέχωρα από τα φλερτ και τις σύντομες ερωτικές ιστορίες που κρατούν πολύ λίγο, κατά γενική ομολογία δεν ερωτεύεσαι παράφορα με μεγάλη ευκολία! Παρόλο που οι άνθρωποι γύρω σου πολλές φορές νομίζουν ότι έχεις δαγκώσει την «λαμαρίνα» σύντομα τους διαψεύδεις και ξεκινάς και άλι το ερωτικό κυνήγι! Παρόλες τις άστατες διαθέσεις σου στις σχέσεις, όταν ερωτευτείς πραγματικά, είναι για πάντα!

 

5.Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι για εσένα, αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο θέλεις να παίξεις τον ρόλο του διαιτητή και όχι του παίχτη!. Η συναισθηματική σου φύση είναι υπερβολικά ανεξάρτητη, για να περπατάς τυφλά στη χιονοθύελλα της αβεβαιότητας που είναι η αγάπη. Δεν σου αρέσει να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και αυτό συμβαίνει όταν ερωτευτείς. Έχεις παρατηρήσει ποτέ πώς ο όρος είναι "πτώση" και όχι “πετάω” ;.. Γιατί δεν αρχίζεις να "πετάς" στην αγάπη, σαν να έχεις τον έλεγχο των φτερών σου. Όχι, στην πραγματικότητα πέφτεις από ένα ψηλό βράχο!
 

6.Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ως ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, η λαγνεία είναι συχνά πιο σημαντική από την αγάπη για εσένα! Σου αρέσει να αισθάνεσαι δύναμη, ενώ ο έρωτας σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον έλεγχο! Η αγάπη είναι καλή για εσένα, αλλά όχι τόσο πολύ, ώστε να διακινδύνευες την αυτονομία και την έντονη ανεξαρτησία σου. Ο έρωτας θα διαρκέσει λίγο, αλλά μόλις εξασθενίσει θα πάτε σε ελεύθερη πτώση. Και αν κάποιος κάνει κάτι που θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου, τότε θα ξεχάσεις αμέσως πως κάποτε αγαπηθήκατε!
 

7.Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Είσαι μία ιδιάζουσα περίπτωση αγαπητέ Κριέ .. παρόλο που βιάζεσαι να δεις ερωτικές εξελίξεις και είσαι της άποψης ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, η αλήθεια είναι ότι για να παραδεχτείς και να σιγουρευτείς ότι έχεις ερωτευτεί πρέπει να περάσει καιρός ... Μπορεί να φταίει ο εγωισμός σου που δεν σου επιτρέπει να αφήνεσαι....
 

8.Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σαν ένα σκληρό κέλυφος καβουριού, κάποια έμφυτη επιφυλακτικότητα προστατεύει την καρδιά σου από το να σπάσει. Καλύπτει επίσης και ένα καυτό λέβητα συναισθημάτων, επειδή θέλεις να αγαπιέσαι και να τον αγαπάς περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Ένας βαθύς φόβος για να μή πληγωθείς σε κρατά συνεχώς σε εγρήγορση. Παράλληλα ο φόβος της απόρριψης σε κρατά, από το να πέσεις στον απύθμενο λάκκο της αγάπης αμέσως. Αλλά όταν πέσεις, απολαμβάνεις ολοκληρωτικά τη διαδρομή. Ο τύπος τον οποίο αγαπάς, είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!.

 

9.Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Λόγω της θεμελιώδους συστολής σου, παίρνεις λίγο περισσότερο χρόνο από τους περισσότερους. Χρειάζεται κάποιος να δημιουργήσει το εγώ σου, πριν να του δώσεις την καρδιά σου. Είσαι σαν την Ραπουνζέλ  η οποία βρίσκεται έγκλειστη στο πέτρινο κάστρο και περιμένεις  τον ιδανικό πρίγκιπα να φανεί... Αλλά θα πρέπει να τον εμπιστευτείς λίγο, πριν τον αφήσεις να φτάσει στην καρδιά σου.

10.Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Για σένα, η αγάπη συμβαίνει αργά ... και σίγουρα. Αξιολογείς τη φιλία σε σχέση με την αγάπη. Πιθανότατα εκτιμάς την εμφάνιση και το σεξ για την αγάπη. Ακόμη και αν κάποιος είναι ήδη πολύ ερωτευμένος με εσένα, εξακολουθείς - και είναι πολύ πιθανό - να θέλεις να τον παρουσιάσεις στους άλλους ως "φίλο σου". Η τοποθέτησή σου είναι ότι μπορείς να μεταφέρεις το δικό σου φορτίο μόνη σου. Έτσι, η πτώση δεν θα είναι τόσο μακριά και ο έρωτας δεν θα διαρκέσει για πολύ.

11.Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σκέφτεσαι με τον μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου. Ψάχνεις για την ασφάλεια πάνω από όλα, η οποία είναι πιο πρακτική οδός από την ρομαντική. Και αυτό επειδή η αγάπη σου ποτέ δεν έρχεται σκαρφαλωμένη σε ένα παλιρροιακό κύμα και μοιάζει περισσότερο με την αργή κίνηση της διαρροής μιας βρύσης! Αγαπάς αργά μεν, αλλά πέφτεις στον έρωτα σε λιγότερο χρόνο από ό, τι χρειάζεσαι για ένα ... φτέρνιζμα!...

12.Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ακριβώς όπως κάθε Παρθένος, παίρνεις το χρόνο σου. Είναι πολύ πιθανό ότι θα χάσεις τη σεξουαλική σου παρθενία, πριν ακόμα ερωτευτείς για πρώτη φορά. Το κύριο πρόβλημα δεν είναι ότι έχεις ψυχρή καρδιά,  αλλά ότι λειτουργείς πολύ επιλεκτικά στις σχέσεις - κάποιοι θα έλεγαν ακόμη και απορριπτικά!. Θα αναζητήσεις ελαττώματα σε αυτόν και κάποιες μικροατέλειες, σαν ένας... λοχίας που επιθεωρεί στρατώνες Στρατού. Είσαι ένα κομμάτι τελειομανίας, ίσως ακόμη και ένας κουμπάρας στοιχείων τελειότητας. Παίρνεις τόσο πολύ χρόνο για να ερωτευτείς, ώστε οι άνθρωποι που έχουν κολλήσει περιμένοντας στη σειρά, αρχίζουν να κλαδεύουν... τα κέρατά τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ