Γουίλ Σμιθ: Κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Get Lit» μετά το 2005

Ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα. 

Ο Αμερικανός ηθοποιός και ράπερ κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Get Lit» που είναι το πρώτο του single μετά το 2005, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Lost and Found».

Για το «Get Lit» συνεργάστηκε ξανά με τον DJ Jazzy Jeff με τον οποίο αποτελούσαν το χιπ-χοπ ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Το νέο τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Μουσικό Φεστιβάλ Livewire, στο Μπλάκμπουλ, στην Αγγλία, όπου ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε μαζί με τον DJ Jazzy Jeff, σύμφωνα με το Rolling Stone. Από τις 13 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμο στην πλήρη του έκδοση για streaming ή για ακρόαση, όπως αανφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο Γουίλ Σμιθ ως ράπερ με το ψευδώνυμο «The Fresh Prince» είχε κάνει αρκετές μουσικές επιτυχίες, Miami, Summertime και Gettin' Jiggy Wit It.

Ο Σμιθ και ο DJ Jazzy Jeff συναντήθηκαν τη δεκαετία του 1980 και ως ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince κέρδισαν Grammy για το single τους «Parents Just Don't Understand». Η τελευταία τους συνεργασία ήταν το 1998 το «Lovely Daze».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ