NOMADS: Ένταση στο συμβούλιο της ομάδας της Ζούγκλας - Τι θα γίνει αν αποχωρήσει παίκτης των «πράσινων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βίντεο για το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού που προβλήθηκε στο Πρω1νό.

Μπαρούτι «μυρίζει» για ακόμα μία φορά η ομάδα Ζούγκλα του NOMADS, καθώς ηττήθηκε στο αγώνισμα για την ασυλία και καλείται να βγάλει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ οι δύο πρώτοι αποχωρήσαντες από το Palawan ήταν μέλη της.

Σε βίντεο για το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού που προβλήθηκε στο Πρω1νό, είδαμε πλάνα από το συμβούλιο της ομάδας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένη. Δεν έχω λόγια. Σήμερα δεν θεωρώ ότι ήμουν σε καλή φάση, έχασα δύο αγωνίσματα εντελώς χαζά», λέει η Νατάσα Καλογρίδη και «καρφώνει» την αρχηγό της ομάδας, την Ειρήνη, λέγοντας πως συμφωνεί με τον Παναγιώτη ότι υπήρξε λάθος στρατηγική σε κάποια από τα δέκα αγωνίσματα, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

«Κατόπιν εορτής… Πολλοί μετά Χριστόν προφήτες», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Οροκλός, αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες του που επικρίνουν τις επιλογές της αρχηγού.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρει την ανατροπή που θα προκληθεί αν την Παρασκευή αποχωρήσει παίκτης των «πράσινων», καθώς η ομάδα Ζούγκλα θα διαλυθεί και τα τέσσερα μέλη της που θα έχουν απομείνει θα απορροφηθούν από την Φωτιά και τον Ωκεανό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ