Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΑΝΤ1: "Χώρισα για να ζήσω την ηλικία μου"

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην πέταξε για Φιλιππίνες για χάρη του NOMADS και να μην απέκτησε τη δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1 όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου την τίμησαν «τριπλά» ως καλεσμένη.

Όπως είναι γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της ταξιδιωτικής εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη, Celebrity Travel , που θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εν λόγω εκπομπή είναι χωρισμένη σε δυο μέρη εκτός από την πρεμιέρα, λοιπόν, θα δούμε την πρώην παρουσιάστρια του Alpha, στο Celebrity Travel, και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Φαίνεται όμως πως η Κωνστνατίνα έχει πολλά να πει μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, την απόφαση της να συνεχίσει τα μαθήματά της, στη Φιλοσοφική Σχολή, την προσωπική της ζωή αλλά και το χωρισμό της. «Χώρισα για να ζήσω την ηλικία μου», είπε μεταξύ άλλων στην ταξιδιωτική εκπομπή.

 

Celebrity travel is back , every Friday at 23:00 on Ant1 tv .Μεγάλη Πρεμιερα στον Ant1 Με ένα επειδοσιο που θα συζητηθει πολύ @celebritytravelgr @ant1tv @turkishairlines

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα τη δούμε καλεσμένη και στη δεύτερη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στο Late Nightμε τον Γιώργο Λιάγκα καλεσμένοι θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ