Η νέα μόδα στις τραπεζαρίες: Οι καρέκλες θεωρούνται ξεπερασμένες - Δείτε 6 επάξιους αντικαταστάτες τους! (ΦΩΤΟ)

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι.

Οι καρέκλες θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες... στην τραπεζαρία.

Δείτε 6 επάξιους αντικαταστάτες τους!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και... ο αγώνας για μια νέα τραπεζαρία ξεκινά. Η μόδα άλλωστε επιβάλλει να βγάλετε τις (βαρετές) καρέκλες από την τελευταία και να τις αντικαταστήσετε με άλλα αντίστοιχης χρήσης έπιπλα.

Για να καταλάβετε τι εννοούσε σας παρουσιάζουμε 6 ιδέες που θα φέρουν στην τραπεζαρία σας μια πινελιά πρωτοτυπίας, φρεσκάδας κι ανανέωσης, όπψως δημοσιεύει το spirossoulis.com

Σκαμπό και πουφ Αν το τραπέζι αποτελεί το αστέρι της τραπεζαρίας, βάλτε τις καρέκλες στην άκρη και μετατρέψετε το σε πραγματικό πρωταγωνιστή του χώρου σας, πλαισιώνοντάς το με όμορφα, απλά και λιτά σκαμπό ή πουφ. 

Τα σκαμπό και τα πουφ είναι σίγουρα πιο ξεχωριστά από τις απλές καρέκλες.

Παγκάκι Είστε φαν της ρουστίκ διακόσμησης; Πετάξτε τις καρέκλες από την τραπεζαρία και αντικαταστήστε τις με ένα όμορφο και κομψό ξύλινο παγκάκι. Ναι, το ξέρουμε: έχει ξαναγίνει αλλά δε θα σταματήσει ποτέ να (μας) εντυπωσιάζει.

Παγκάκι στην τραπεζαρία; Κι όμως, γίνεται!

Καρέκλες γραφείου Μια ιδέα αφιερωμένη σε εκείνους που κρύβουν έναν διευθύνων σύμβουλο ή έναν αυστηρό επιχειρηματία μέσα τους: πλαισιώστε την τραπεζαρία σας με καρέκλες γραφείου σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να δώσετε στο χώρο τον σοβαρό, αυστηρό και κομψό τόνο που σας χαρακτηρίζει.

Καρέκλες γραφείου για μια τραπεζαρία για CEO.

Καναπές Η άνεση των καλεσμένων σας είναι το κυριότερο μέλημα σας; Αντικαταστήστε τις κλασικές καρέκλες της τραπεζαρίας σας με έναν άνετο καναπέ και ετοιμαστείτε να κερδίσετε το Όσκαρ του πιο φιλόξενου οικοδεσπότη.

Για μια πιο άνετη τραπεζαρία!

Κουτιά αποθήκευσης με ρόδες Θέλετε οι διαδικασίες στην τραπεζαρία σας να είναι... αυτοματοποιημένες; Χρησιμοποιήστε ξύλινα κουτιά αποθήκευσης με ροδάκια για να καταφέρετε το στόχο σας! Για να τα κάνετε πιο άνετα και για περισσότερο στιλ, στολίστε με άνετα και μοντέρνα λεπτά μαξιλάρια.

Κουτιά αποθήκευσης με ρόδες για μια τραπεζαρία με (έξτρα) αποθηκευτικό χώρο.

Άχυρα Σας λείπει η ζωή στο χωριό; Κι όμως μπορείτε να φέρετε την ανάμνηση της εξοχής στη μοντέρνα τραπεζαρία σας! Πώς; Τα άχυρα είναι άνετα, μαλακά και σίγουρα πιο πρωτότυπα, cool και παραδοσιακά από τις συνηθισμένες καρέκλες.

Μετατρέψτε την τραπεζαρία σας σε μοντέρνο... αχυρώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ