6 απλά βήματα και μυστικά περιποίησης που θα βοηθήσουν το χτένισμα να κρατήσει μέχρι και μια εβδομάδα

Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε τα!

Μπορεί να ακούγεται ως άπιαστο όνειρο, αλλά ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές, ανάλογα πάντα με τον τύπο των μαλλιών σας, μπορείτε να κάνετε ένα χτένισμα να κρατήσει ακόμη και μια εβδομάδα.

Πως γίνεται αυτό; Δείτε τις συμβουλές και τα τρικ που ακολουθούν για να το πετύχετε!

Πρόκειται για απλά βήματα και μυστικά περιποίησης που θα βοηθήσουν το χτένισμα που κάνατε στο κομμωτήριο να κρατήσει πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.

Υιοθετώντας αυτά τα τρικ, τα μαλλιά σας θα διατηρήσουν την ζωντάνια και την φρεσκάδα τους, χωρίς να χάσουν όγκο, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε τα!

Τρικ για να κάνετε ένα χτένισμα να κρατήσει έως και μια εβδομάδα:

1. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική όταν πλένετε το πρόσωπο σας, έτσι ώστε να μην βρέξετε τα μαλλιά σας καθόλου, και ιδιαίτερα στις ρίζες τους. Πως θα το πετύχετε αυτό; Απλά θα χρειαστείτε μια φαρδιά κορδέλα ή ένα μαντήλι. Φορέστε το ακριβώς στην γραμμή των μαλλιών σας, καλύπτοντας καλά τα μαλλιά σας και αφήνοντας όλο το πρόσωπο στην διάθεση σας.

2. Κατά την διάρκεια του ντους μην αμελήσετε να φορέσετε ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου για να αποτρέψετε το νερό και την υγρασία από το να χαλάσουν το χτένισμα σας.

3. Φροντίστε όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα και όχι χτένα. Η χτένα μπορεί να χαλάσει το χτένισμα σας, ενώ η βούρτσα θα το φρεσκάρει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε το χτένισμα να κρατήσει περισσότερο.

4. Αξίζει να σημειωθεί πως αν το επιθυμείτε, μπορείτε να φρεσκάρετε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας παράλληλα με την βούρτσα ισιώματος, το πιστολάκι. Όταν το κάνετε αυτό φροντίστε να δώσετε έμφαση στο μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του κεφαλιού σας. Έτσι θα προσθέσετε λάμψη και όγκο στο χτένισμα σας.

5. Κατά την διάρκεια του ύπνου μην αμελήσετε να κάνετε ένα χαλαρό πιάσιμο των μαλλιών σας. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστείτε ένα πολύ χαλαρό λαστιχάκι ή ένα κλαμεράκι.

6. Όσα αναφέραμε μέχρι τώρα έχουν να κάνουν με το styling. Τι γίνεται όμως για να διώξετε την λιπαρότητα που θα έχει δημιουργηθεί; Πρόκειται για το πρόβλημα που προκαλείται από την δημιουργία μεγάλου όγκου σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το dry shampoo. Εφαρμόστε το στη ρίζα των μαλλιών όταν είναι στεγνά, αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια χτενίστε καλά τα μαλλιά σας. Αυτό το τόσο απλό μυστικό θα φρεσκάρει το χτένισμα σας, απομακρύνοντας την λιπαρότητα από το σμήγμα που έχει συσσωρευτεί. Έτσι θα καταφέρετε να κάνετε το χτένισμα σας να κρατήσει έως και μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ