Βίντεο - τρομερά συγκινητικό: Η νοσοκόμα τραγουδάει στην ετοιμοθάνατη και της σκουπίζει τα δάκρυα

Συγκινητικό βίντεο!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια νοσοκόμα ξεσπάει σε κλάματα, καθώς τραγουδάει στην ασθενή της που πάσχει από καρκίνο.

Η Ολίβια Νιουφέλντερ έκατσε δίπλα στην 63χρονη Μάργκαρετ Σμιθ και της κρατούσε το χέρι, ενώ της τραγουδούσε το «Dancing in the Sky» στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ των ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή, η νοσοκόμα άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπο της ασθενούς της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το βίντεο τραβήχτηκε από μια φίλη της κυρία Σμιθ και αργότερα η κόρη της, η Μέγκαν, το δημοσίευσε στο Facebook.

 

«Αυτή η νοσοκόμα καθόταν με την μαμά μου για ώρες, ενώ εκείνη πονούσε και της τραγουδούσε ένα πολύ τρυφερό τραγούδι για να την παρηγορήσει. Δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της από επιλογή της. Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθω για την νοσοκόμα Ολίβια, την οποία η μαμά μου αποκαλεί άγγελο. Η αφοσίωσή της στους ασθενείς της είναι απερίγραπτη», έγραψε η Μέγκαν Σμιθ στην σελίδα της στο Facebook.

Η κυρία Σμιθ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιδείνωση της υγείας της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος πριν από ένα χρόνο. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο γηροκομείο Κούκβιλ όπου και πέθανε. 

«Πρόσφατα έχασα και εγώ την γιαγιά μου και πέρασα μια παρόμοια εμπειρία. Τραγουδούσα και σε εκείνη καθώς πέθαινε», ανέφερε η νοσοκόμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ