Παιδόφιλος δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή θα αποκάλυπτε την αρρωστημένη δράση του

Η 39χρονη Τζούλι Πάρκιν βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Σε ισόβια καταδικάστηκε Βρετανός που σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του, αφού εκείνη είχε ανακαλύψει ότι είναι παιδόφιλος και απειλούσε να τον καταγγείλει.

Η 39χρονη Τζούλι Πάρκιν βρήκε μαρτυρικό θάνατο από πολλαπλές μαχαιριές, αφού ο 35χρονος σύζυγός της Άνταμ Πάρκιν δεν θα διακινδύνευε με τίποτα να αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του.

Νωρίτερα είχε ανακαλύψει ότι ο σύζυγός της είχε σεξουαλική σχέση με ανήλικο, ενώ είχε στην κατοχή του και πορνογραφικά βίντεο με ανηλίκους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το news247.gr

Η φονική επίθεση έγινε τον περασμένο Ιούνιο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι μετά τον καυγά με τη σύζυγό του είχε μαζέψει τα πράγματά του για να φύγει από τη συζυγική εστία, όμως την τελευταία στιγμή του "θόλωσε" και σκότωσε τη γυναίκα του.

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με 23 μαχαιριές από κουζινομάχαιρο. Ο Πάρκιν εγκατέλειψε τη σορό της στην κουζίνα του σπιτιού, αφήνοντας το κουζινομάχαιρο σφηνωμένο στο κρανίο της.

Φεύγοντας από το σπίτι προσπάθησε να σκοτώσει ένα ακόμη άτομο, που κατάφερε να διαφύγει, πριν παραδοθεί τελικά ο ίδιος στην αστυνομία.

Ο Πάρκιν καταδικάστηκε σε ισόβια και αναμένεται να εκτίσει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 23 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ