Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος - Τι αναφέρει η επιστολή του

Τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αποκάλυψε.

Τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αποκάλυψε, για πρώτη φορά δημοσίως, ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε σε μία άκρως σημαντική κίνηση για τον ίδιο ως άνθρωπο και καλλιτέχνη.

Ο 58χρονος ηθοποιός, απάντησε στις κατηγορίες του Άντονι Ραππ για σεξουαλική κακοποίηση και ταυτόχρονα παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Τρέφω αμέριστο σεβασμό και θαυμασμό για τον Άντονι Ραππ σαν ηθοποιό και είμαι συντετριμμένος από τα όσα διηγήθηκε. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πάνε πάνω από τριάντα χρόνια από τότε. Αν όμως έκανα όσα περιγράφει, τότε του οφείλω μια ειλικρινέστατη συγγνώμη για την απαράδεκτη, μεθυσμένη συμπεριφορά μου και τα αρνητικά συναισθήματα που του προκάλεσα.

Η ιστορία αυτή με ώθησε να αναθεωρήσω ορισμένες πτυχές της ζωής μου. Γνωρίζω πως υπάρχουν ιστορίες για εμένα εκεί έξω και κάποιες από αυτές οφείλονται στην μυστικοπάθεια που έχω επιλέξει για τα προσωπικά μου ζητήματα. Όπως γνωρίζουν οι κοντινοί μου άνθρωποι, είχα ερωτικές σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες. Έχω αγαπήσει διάφορους άνδρες κατά τη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει να ζω πλέον ως ομοφυλόφιλος. Θέλω να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση ανοικτά και με ειλικρίνεια και αυτό ξεκινά με ανασκόπηση της δικής μου συμπεριφοράς».

Ο Άντονι Ραππ κατηγόρησε τον Σπέισι πως τον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά πριν από 31 χρόνια κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων. 

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε, ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος και τον βρήκε ενώ κοιμόταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Ο Ραππ καταγγέλει πως ο Σπέισι τον σήκωσε στα χέρια και στη συνέχεια έπεσε από πάνω του στο κρεβάτι, χωρίς όμως να γίνει κάτι παραπάνω αφού κατάφερε μετά από λίγη ώρα να ξεφύγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ