Η συγκινητική εξομολόγηση αγάπης στον μπαμπά: Τον απέλυσε η Apple για βίντεο με το iPhone X που δημοσίευσε η ίδια

Η εταιρία απέλυσε τον τεχνικό όταν διαπίστωσε πως η κόρη του...

Ακριβά πλήρωσε ένας μηχανικός της Apple την κίνηση της κόρης του να δημοσιοποιήσει βίντεο στο διαδίκτυο με το iPhone X, πριν ακόμα αυτό βγει στην αγορά.

Η εταιρία απέλυσε τον τεχνικό όταν διαπίστωσε πως η κόρη του Brooke δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το iPhone X πριν από την κυκλοφορία του.

Η Brooke είχε πρόσβαση στο κινητό όταν επισκέφθηκε τον πατέρα της στο Apple campus και το έδειξε για λίγα δευτερόλεπτα σε ένα βίντεο.

Αν και αφαίρεσε από το διαδίκτυο το βίντεο μόλις το ζήτησε η Apple, ήταν πολύ αργά καθώς είχε γίνει viral και είχε γίνει μαζική αναπαραγωγή του.

Η κόρη, μετά την δυσάρεστη εξέλιξη, επανήλθε με νέο βίντεο, στο οποίο επισημαίνει ότι κατανοούν την απόφαση της Apple και δεν είναι θυμωμένοι μαζί της.

Να σημειωθεί ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό μοντέλο iPhone X, καθώς το συγκεκριμένο είχε "ευαίσθητες" πληροφορίες, όπως τα κωδικά ονόματα προϊόντων που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και ειδικούς κώδικες QR.

Ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρίας, απαγορεύεται η καταγραφή βίντεο στους χώρους της. Και όλα αυτά όχι τόσο για να υπάρχει η αγωνία στον κόσμο αλλά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα διαρρεύσουν εταιρικά μυστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ