30χρονος Ρώσος τεμάχισε δυο κοπέλες μετά το σεξ - Έδωσε τα κομμάτια τους στα σκυλιά! (ΦΩΤΟ)

Μία υπόθεση πρωτοφανής.

Δύο νεαρές γυναίκες τεμαχισμένες σε πολλά κομμάτια, που έγιναν τροφή για άγριους σκύλους. Ένα μυστήριο για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Μία υπόθεση πρωτοφανής ακόμη και για τα δεδομένα μίας χώρας με χαρακτηριστικά υψηλή εγκληματικότητα. Ένα πρόσωπο που ταυτοποιήθηκε μέσω των καμερών ασφαλείας ενός νυχτερινού κέντρου.

Η ρωσική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 31χρονου Αλεξάντερ Μασλενίκοφ, ο οποίος φέρεται να τεμάχισε και να τάισε δύο νεαρές γυναίκες, με τις οποίες είχε έρθει σε συνουσία νωρίτερα, όπως αναφέρει το protothema.gr

Όλα ξεκίνησαν σε καραόκε μπαρ, στην πόλη Volzhsky. Ο Μασλενίκοφ φέρεται να γνωρίστηκε με την 29χρονη Ντάρια Λαμπούτινα και την 28χρονη Όλγα Σαποσνίκοβα, οι οποίες ήταν κολλητές φίλες. Λίγα ποτά, έφεραν το τρίο πιο κοντά.

Ο 31χρονος Ρώσος και οι δύο νεαρώτερες από εκείνον γυναίκες, αποχωρούν συντροφιά από το μπαρ.

Την επομένη, τα ίχνη των δύο γυναικών έχουν εξαφανιστεί. Η αναζήτηση οδηγεί την αστυνομία στα μακάβρια ευρήματα. Οι δύο κοπέλες είχαν έρθει σε συνουσία και μετά τεμαχίστηκαν και δόθηκαν για τροφή στα σκυλιά.

Όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομία,. ο Μασλενίκοφ είχε μόλις αποφυλακιστεί, καθώς είχε εκτίσει ποινή για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και ληστείες. Είχε νοικιάσει το διαμέρισμα, στο οποίο οδήγησε τις δύο νεαρές γυναίκες. Εκεί συνέβησαν όλα.

Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση και χωρίς ρούχα. Όπως δήλωσαν γνωστοί τους, είχαν και οι δύο σχέση με άλλους άντρες και δεν είχαν ξαναφύγει με άγνωστο άνδρα από μπαρ.

Ωστόσο, η εικόνα από την κάμερα ασφαλείας, διαψεύδει τις εκτιμήσεις τους, καθώς οι δύο γυναίκες αποχωρούν οικειοθελώς, όπως φαίνεται, με τον μετέπειτα βασανιστή και δολοφόνο τους.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «άγριο σεξ» ή «βιασμό». Ωστόσο, δεν κατάφερε να δηλώσει αν ο 31χρονος δολοφόνος τις τεμάχισε διότι αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, ή αν τις βασάνισε αφού είχε έρθει σε συνουσία μαζί τους, με τη θέλησή τους.

Γεγονός, πάντως, είναι, ότι έφυγαν μαζί από το μπαρ και πήγαν στο σπίτι του με τη θέλησή τους.

Οι λεπτομέρειες από τη δράση του 31χρονου είναι συγκλονιστικές. Η μία από τις δύο είχε τεμαχιστεί σε 20 κομμάτια. Στην άλλη κοπέλα είχε κόψει τα πόδια.

Μετά την ταυτοποίηση του δράστη μέσω της κάμερας ασφαλείας στην είσοδο του μπαρ, η ρωσική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά βρέθηκε κοντά στη Μόσχα, μετά από καταγγελία άλλης γυναίκας, για επίθεση που δέχτηκε, καθώς προσπάθησε να της σκίσει το φόρεμα.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Αλεξάντερ Μινάεφ, δήλωσε ότι ο δράστης ομολόγησε τα εγκλήματά του και υπέδειξε τα σημεία που έκρυψε τα πτώματα των δύο γυναικών. Τόνισε, δε, πως ή έρευνα συνεχίζεται και ότι θα αποκαλυφθούν συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το φρικιαστικό έγκλημα του 31χρονου Αλεξάντερ Μασλενίκοφ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ