My Style Rocks: Έξαλλη η Ραμόνα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - Τα σχόλια που την εξόργισαν (BINTEO)

Η παίκτρια δεν έκρυψε την δυσφορία της για τα σχόλια που έκαναν για την εμφάνισή της.

Για ακόμα μία φορά ήρθε αντιμέτωπη με τους κριτές του My Style Rocks η Ραμόνα, που δεν έκρυψε την δυσφορία της για τα σχόλια που έκαναν για την εμφάνισή της, αλλά και την βαθμολογία που δίνουν σε συμπαίκτριές της, οι οποίες, κατά την γνώμη της, δεν παρουσιάζουν κάτι ενδιαφέρον με το στυλ τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ραμόνα ντύθηκε για γάμο στο Αμπού Ντάμπι και έδειξε εξαρχής τα… δόντια της στους κριτές, με το ποτήρια να ξεχειλίζει όταν άκουσε την κριτική της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

«Μου αρέσει αυτή η εικόνα, το τσαντάκι μου “χτυπάει”… Αυτό που μου “χτυπάει”, όμως, πιο πολύ είναι ότι αυτή η εικόνα γι’ αυτό που περιγράφεις είναι αδύναμη», άρχισε να λέει η κριτής και η παίκτρια την διέκοψε λέγοντας «έχετε πάει;».

«Εσείς τελικά έχετε πάει παντού, εγώ πουθενά. Δεν μπορώ να καταλάβω… Τι να βάλω; Να γίνω χριστουγεννιάτικο δέντρο;», συνέχισε η Ραμόνα, με την Αλεξάνδρα να της ζητά να σταματήσει για να ακούσει τι έχει να της πει. «Έχεις πάει σε γάμο εκεί;», ρώτησε η κριτής, με την παίκτρια να την διακόπτει συνεχώς.

Χωρίς να κρύβει την δυσφορία της, η παίκτρια έκανε παράπονα στην Ευαγγελία Αραβανή για την βαθμολογία των κριτών, λέγοντας πως η στυλίστρια «μου δίνει την εντύπωση ότι με αντιπαθεί πραγματικά», ενώ, πριν επιστρέψει στη θέση της, είπε «μην μου λέτε “δεν μπορείς να πας”. Και να μην το λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει πάει. Να πει ότι αυτό δεν πάει με το άλλο, ναι, αλλά όχι να μου λέει “δεν μπορείς να πας”».

«Μιλάω για κάτι που το ξέρω πολύ καλά, έχω πάει σε γάμο στο Ομάν και μιλάω για κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά. Αν δεν ξέρω κάτι, θα πω “δεν το ξέρω”. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν έχει άποψη. Έχω άποψη και είμαι σίγουρη γι’ αυτή. Δεν είπα ότι δεν μπορείς να πας, ρώτησα αν έχεις πάει. Λυπάμαι που, πριν ακούσεις μία ερώτηση, έχεις έτοιμη μία απάντηση. Έτσι χάνεις το 50%. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το 100%, δεν σας ξέραμε και από χθες. Μόνη σου αποφασίζεις ότι δεν θέλεις το 100%, κανείς δεν σου το στέρησε. Λυπάμαι για σένα! Μιλάς πριν καν προλάβει κανένας να εκφράσει την άποψή του», σχολίασε η Αλεξάνδρα και, επισημαίνοντας πως οι κριτές είναι εκεί για όλες τις διαγωνιζόμενες, κατέληξε: «όταν δεν σου αρέσει μία άποψη, είναι σεβαστό, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι αντικειμενική». «Μην λυπάστε για μένα, μην λυπηθείτε ποτέ! Με αυτά που έχω ακούσει από εσάς και τα 2, 3 που παίρνω, να συμφωνήσω με εσάς; Όχι! Δεν έχω έρθει εδώ επειδή δεν είχα τι να κάνω στο σπίτι, είναι σημαντικό για μένα το παιχνίδι», ανταπάντησε η Ραμόνα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ