Στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου βρίσκεται η αστυνομία

Θέμα ωρών να ξεκαθαριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Θέμα ωρών να ξεκαθαριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΑΠΕ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δύο δράστες της δολοφονίας, οι οποίοι είναι αλβανικής υπηκοότητας, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια κενά για να συμπληρωθεί το παζλ, σε ότι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς.

Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκαν την Δευτέρα στην Ασφάλεια πέντε ισοβίτες και βαρυποινίτες Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι εξετάστηκαν ως ύποπτοι και στη συνέχεια οδηγήθηκαν και πάλι στις φυλακές. 

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι έγκλειστοι στις φυλακές έστειλαν τους δύο φυσικούς αυτουργούς στον 52χρονο δικηγόρο με σκοπό να τον πιέσουν να παρέμβει σε πελάτη του με τον οποίο είχαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» και εκείνοι τον δολοφόνησαν, πιθανότατα στην προσπάθειά τους να τον εκφοβίσουν.