Spoiler NOMADS: Δείτε ποιος παίκτης θα αγωνιστεί με την Μαντώ Γαστεράτου στη «μονομαχία» αποχώρησης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την νέα αποχώρηση από το NOMADS.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την νέα αποχώρηση από το NOMADS, την πρώτη από την ομάδα της Φωτιάς, με την Μαντώ Γαστεράτου να έχει ψηφιστεί από την ομάδα της ως η πρώτη «μονομάχος» και να αναμένει το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του κοινού για να μάθει με ποιόν ή ποιά θα είναι αντιμέτωπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com, η «μονομαχία» για την αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση! Αντίπαλος της Μαντώς θα είναι μία από τις υπόλοιπες γυναίκες της Φωτιάς και, συγκεκριμένα, μία εκ των Νατάσας Καλογρίδη και Χριστίνας Κολέτσα, καθώς η Αποστολία Ζώη έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Αν και ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια ποια από τις δύο παίκτριες θα βρεθεί στην αρένα, καθώς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού είναι επτασφράγιστο μυστικό και θα ανακοινωθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή του αποψινού επεισοδίου, η λογική λέει πως «μονομάχος» θα είναι η Νατάσα, καθώς, σε προηγούμενες αναμετρήσεις που ήταν υποψήφια, το κοινό δεν την έσωσε με την ψήφο του.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιά θα είναι η αντίπαλος της Μαντώς, αλλά και τον πρώτο διάσημο που θα εγκαταλείψει το Palawan…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ