Χαμός στο NOMADS: Κολέτσα – Γαστεράτου – Ζώη εναντίον Μαυρίδη! (BINTEO)

Νέος χαμός επικράτησε στο επεισόδιο του Nomads.

Νέος χαμός επικράτησε στο επεισόδιο του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μαντώ Γαστεράτου ήταν, ουσιαστικά, αυτοί που είχαν τη μεγαλύτερη διένεξη, ενώ και η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε κατά του γνωστού tattoo artist.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου, όπως αναφέρει το zappit.gr

«Αισθάνομαι ότι ζούμε ένα παράλληλο σύμπαν. Ότι το βράδυ ζούμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ξαφνικά το πρωί ερχόμαστε 10 λεπτά πριν και ο Γιώργος έχει προβλήματα με την ομάδα. Είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει ο Γιώργος μόνος του. Την ώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι, την ώρα που δεν υπάρχουν κάμερες, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων η Αποστολία Ζώη.

Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν τους έριξα κατηγορίες ότι φταίνε σε κάτι, απεναντίας, εγώ το μέσα μου ψάχνω να δουλέψω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ