25 προτάσεις για το Negative Space Eye Makeup - Κορυφαία τάση στο μακιγιάζ του χειμώνα (ΦΩΤΟ)

Mια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την σεζόν θα σας δώσει τη λύση.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κι όμως πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών. Η δημιουργία του γίνεται κυρίως με βάση δυο τεχνικές μακιγιάζ. Ποιες είναι αυτές; Το cut crease και το negative space eyeliner, αλλά δεν δημιουργείται μόνο με αυτές.

Το βασικό στοιχείο του Negative Space Eye Makeup είναι ο σχεδιασμός ενός κενού χώρου στο μακιγιάζ των ματιών, όπως δημοσιεύειτ το beautetinkyriaki.gr

Τι σημαίνει αυτό; Βάψτε κανονικά τα μάτια σας δημιουργώντας ένα cat eye look ή ένα smokey eyes, αλλά φροντίστε να αφήσετε ένα κομμάτι του άβαφο. Ένα σημείο, μια γραμμή ή ένα σχηματάκι που δεν είναι βαμμένο με κανένα χρώμα σκιάς, ακόμη και με nude αποχρώσεις. Το βλέφαρο θα πρέπει να είναι καθαρό και φυσικό.

Cut crease – Ποια είναι τα βασικά στοιχεία της τεχνικής:

Είναι η τεχνική μακιγιάζ στην οποία η σκιά ματιών εφαρμόζεται στην πτυχή του ματιού. Το συγκεκριμένο βάψιμο μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και φωτεινότερα. Για να δημιουργήσετε όμως το Negative Space Eye Makeup με την τεχνική του cut crease θα πρέπει να φροντίσετε να αφήσετε ένα κομμάτι του βλεφάρου σας εντελώς άβαφο.

Negative space eyeliner – Κάντε τη γραμμή του eyeliner πιο ιδιαίτερη:

Όπως δείχνει και η ονομασία της τεχνικής αυτής μακιγιάζ, η γραμμή του eyeliner γίνεται κενή και σχεδιάζεται μόνο το περίγραμμα του winged eyeliner. Εναλλακτικά η γραμμή μπορεί να μην είναι συνεχόμενη, αλλά να διακόπτεται ή να μην κλείνει πουθενά. Παίξτε λοιπόν με τα διάφορα σχέδια της γραμμής που κάνει την διαφορά στο μακιγιάζ και κλέψτε τις εντυπώσεις. Εξάλλου οι διαφορετικές μορφές για τον σχηματισμό της γραμμής του eyeliner αποτελούν μια ακόμη τάση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018.

25 προτάσεις για Negative Space Eye Makeup:

Μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις, αλλά και σε πιο έντονα χρώματα σκιάς ματιών με κενό χώρο μπορούν να δημιουργηθούν με ποικίλους τρόπους. Ανακαλύψτε τον καλύτερο για το δικό σας σχήμα ματιών και στυλ και σχεδιάστε τον. Πρόκειται για μακιγιάζ που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε το Negative Space Eye Makeup σας πιο λαμπερό και glamorous προσθέτοντας glitter eyeliner ή σκιά, είτε μεταλλικές αποχρώσεις.

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε το και κάντε τις εμφανίσεις σας άκρως ενδιαφέρουσες…

Δείτε 25 προτάσεις για Negative Space Eye Makeup στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ