Αν η ζωή σου γινόταν ταινία ποιο τίτλο θα είχε; Το ζώδιο σου, σου αποκαλύπτει!

Δες το παρακάτω χιουμοριστικό άρθρο που κρύβει όμως αλήθειες...

Αν η ζωή σου γινόταν ταινία, σίγουρα θα έχεις σκεφτεί ότι θα έσπαζε ταμεία ... Κάνω λάθος;;; Σίγουρα αυτή είναι μία σκέψη που έχει περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό σου!

Εμείς είμαστε ένα βήμα μπροστά, όπως αναφέρει το oroskopos.gr και σου απαντάμε ποιο τίτλο ταινίας έχει η ζωή σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Διάβασε το παρακάτω χιουμοριστικό αστρολογικό άρθρο και ... χαμογέλασε!

Κριός

Πολύ σκληρός για να πεθάνεις: Με κυβερνήτη σου τον Άρη παρά είσαι σκληρός και δυνατός ....

Η νεράιδα και το παλικάρι (το παλικάρι είναι ο Κριός): Θέλει μαγκιά ο έρωτας και εσύ την έχεις!

Ταύρος

Πολίτικη Κουζίνα: Μα φυσικά αφού τις περισσότερες ώρες σου εκεί τις περνάς

Ένας Ήρωας με Παντούφλες: Ναι είσαι ο κλασικός ήρωας του καναπέ, γνωρίζεις ποια είναι η καλύτερη παντόφλα που δεν μυρίζει το χειμώνα το πόδι, και φυσικά ξέρεις απέξω και ανακατωτά όλες τις δημοφιλείς ταινίες αυτής της περιόδου και μου έχεις θυμώσει που δεν σου έδωσα ως τίτλο κάποιον άλλο που εσύ θα προτιμούσες!

Λέων

Ανεκτίμητη Ομορφιά: Ναι αυτή η ταινία έχει γραφτεί για σένα και μόνο ο τίτλος της φανερώνει ότι τέτοιου είδους ομορφιά μόνο ένας Λέοντας την κατέχει

Θα Σε Κάνω Βασίλισσα: Παλιά ελληνική ταινία με πρωταγωνιστές τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Θανάση Βέγγο και άλλους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, που δηλώνει πραγματικά το ζητούμενο ενός Λιονταριού: Να γίνει Βασίλισσα ή να κάνει Βασίλισσα την αγαπημένη του! Προσοχή μόνο να μην πέσει το στέμμα.

Παρθένος

Ο Άνθρωπος για όλες τις δουλειές: Παλιά ελληνική ταινία , σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ναι είσαι ο άνθρωπος που θα βρεις την άκρη σου πάντα και όλο με κάτι θα ασχοληθείς προκειμένου να μην μείνεις άφραγκος!

Στην εντατική:Μη μου κάνεις μουτράκια, δεν σου αρέσει ο τίτλος αυτής της σειράς, όμως Παρθένε μου, αφενός είσαι το ζώδιο που δίνεις πολύ μεγάλη έμφαση στην υγεία και στην φυσική κατάσταση, θέλεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς τους ανθρώπους! Είμαι βέβαιη ότι όταν δεις αυτή τη σειρά σίγουρα θα ταυτιστείς και θα κολλήσεις! 

Ζυγός

Αν : Είχες δει την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Ε ναι λοιπόν σου ταίριαζε γάντι, διπλή ζωή, αμφιβολίες, αναποφασιστικότητα και ρομάντζο ... ότι ακριβώς έχει ένας Ζυγός

Dirty Dancing: Μουσική; Χορός; Έρωτας; Αυτή η ταινία είναι κομμένη και ραμμένη μόνο στα μέτρα σου Ζυγάκι!!! 

Σκορπιός

Ο Αγγελιοφόρος του Θανάτου: Λίγο σκληρός ο τίτλος θα μου πεις ... έλα μου ντε όμως που το ζώδιο σου είναι ατρόμητο και δεν φοβάται το θάνατο, δηλαδή το τέλος μίας κατάστασης, γιατί ξέρεις πολύ καλύτερα από τον καθένα, ότι κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή!

9 ½ εβδομάδες: Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος... Εξάλλου είσαι το ζώδιο που φημίζεται για τις σεξουαλικές αχόρταγες επιδόσεις και διαθέσεις!

Τοξότης

Της Κακομοίρας: Παλιά ελληνική ταινία που θυμίζει πολύ την δική σου ζωή όπου ναι πάντα γίνεται της κακομοίρας!

CasinoJack: Δεν θα το αναλύσω πολύ ... είναι γνωστή η ανάγκη σου για ρίσκο, περιπέτεια, κέρδος, τόλμη ... Για πολλούς από τους Τοξότες η ζωή είναι ένας τζόγος (μεταφορικά πάντα)!

Αιγόκερως

Ο Εκατομμυριούχος: Πολύ θα θελες να γίνεις αλλά ξέρεις πώς είναι δύσκολο ... Ας σου δώσω λοιπόν αυτό τον τίτλο για την ταινία της ζωής σου, αφού πραγματικά πασχίζεις αρκετά για να πιάσεις λεφτά στα χέρια σου!

Όσα Φέρνει ο Χρόνος: Θα θελες να γυρίσεις το χρόνο πίσω , να αλλάξεις τα γεγονότα γύρω σου, να διορθώσεις τα λάθη σου και να κάνεις το σωστό, το πρέπον, αυτό που θεωρείς ότι θα έκανε περήφανους τη μαμά, το μπαμπά, τον θείο και την θεία! Αυτή την ταινία θα την απολαύσεις λοιπόν...γιατί θα σου θυμίσει εσένα!

Υδροχόος

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια: Ναι φυσικά αυτός ο τίτλος αφορά τις γυναίκες του ζωδίου, που έχετε το τσαγανό, και μάχεστε για την ειρήνη, την υγεία, την ισότητα, τα αδέσποτα, τους άστεγους  και οι κοινωνικές σας ευαισθησίες σας κάνουν να ξεχωρίζετε!

Ο πόλεμος των άστρων: Μία ο Κρόνος, την άλλη ο Ποσειδώνας, άντε τώρα και ο Πλούτωνας, ρούπι δεν σε έχουν αφήσει οι πλανήτες και τα άστρα σου; Βρίσκονται σε πόλεμο!!!! Είναι γνωστή η αγάπη και το ενδιαφέρον σου για την αστρολογία και με τα ευτράπελα που περνάς, είναι λογικό να έχεις σκεφτεί ότι η ζωή σου θυμίζει κάτι από τον πόλεμο των άστρων! 

Ιχθύς

Ο Άγιος: μα φυσικά ένα Ψάρι ποτέ δεν φταίει σε τίποτα, σε λίγο θα μας πει ότι θα Αγιάσει κιόλας)

Όνειρο Θερινής Νύχτας :  Και όνειρο θα μείνει ψαράκι μου γιατί αυτή η φαντασία σου καλπάζει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα περνούν από το μυαλό σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ